Eşti aici

Pere Doina

Doina

Doina este un soi de vigoare medie spre mică, ce se pretează atât pentru coroane clasice dar și pentru palmete (gard fructifer). Rodește bogat, pe ramuri scurte, ceea ce face ca șarpantele și subșarpantele să pară uneori niște ghirlande cu fructe. 

Perele au formă tipică de pară, ușor îndesate, oarecum asimetrice. Pielița este galben verzuie, iar fructele expuse la soare, la maturitate, se colorează pe jumătate în roșu vișiniu. 

Pulpa este crocantă, suculentă, discret aromată, dulce, cu ceva din prospețimea unui vin alb de calitate.

Vezi opțiunile de cumpărare

Comenzi telefonice: 0761 033 279
Comenzi prin email: contact@zdravan.ro

 • Rădăcini libere, prindere mai bună
  Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
 • Fasonare profesională
  Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
 • Comezile multiple se cumulează
  Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Doina (vargă)

Portaltoi: franc

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, sub formă de vargă. Varga permite stabilirea înălțimii trunchiului viitorului pom, prin scurtarea acesteia, după plantare, la înălțimea dorită. Din faza de vargă se începe formarea palmetelor (coroanelor aplatizate).

23.00 LEI
 • 1 - 2 bucăți: 23.00 LEI/bucată
 • 3 - 9 bucăți: 21.00 LEI/bucată
 • Mai mult de 10 bucăți: 19.00 LEI/bucată
Catalog:
Cod produs:
ZDV-542
Forma de prezentare:
Rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4x3,5 m sau 4x3 m
Sezon fructe:
Toamnă
Interval de recoltare: 
20 Septembrie - 10 Octombrie
Utilizare: 

Excelentă pentru consum proaspăt!

Polenizatori recomandați: