Eşti aici

D'Agen

Pom de vigoare mijlocie. Înfloreşte târziu şi abundent.

Este foarte productiv, se numără printre prunii care intră cel mai repede pe rod, este rezistent la secetă, ger şi la boli.

Fructul este mic, asimetric, cu pieliţă roşu-violacee, acoperită cu pruină violacee. Pulpa este galben-verzuie, suculentă, uşor crocantă, foarte dulce şi semiaderentă la sâmbure.

Fructele ating maturitatea la sfârşitul lunii august şi începutul lunii septembrie.

Vezi opțiunile de cumpărare

Comenzi telefonice: 0761 033 279
Comenzi prin email: contact@zdravan.ro

 • Rădăcini libere, prindere mai bună
  Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
 • Fasonare profesională
  Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
 • Comezile multiple se cumulează
  Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

D'Agen (coroană preformată)

Portaltoi: corcoduş

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor intra cu 1 an mai repede pe rod.

24,00  LEI
 • 1 - 2 bucăți: 24,00  LEI/bucată
 • 3 - 9 bucăți: 23,00  LEI/bucată
 • Mai mult de 10 bucăți: 22,00  LEI/bucată

D'Agen (vargă)

Portaltoi: corcoduş

Pomii se livrează cu rădăcină liberă, sub formă de vargă. Varga permite stabilirea înălțimii trunchiului viitorului pom, prin scurtarea acesteia, după plantare, la înălțimea dorită. Din faza de vargă se începe formarea palmetelor (coroanelor aplatizate).

22,00  LEI
Catalog:
Cod produs:
ZDV-392
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4x4 m
Sezon fructe:
Toamnă
Interval de recoltare: 
25 August - 10 Septembrie
Utilizare: 

Este considerat cel mai bun soi pentru prepararea prunelor uscate. De asemenea, datorită conţinutului ridicat de zahăr din fructe, are un randament ridicat la obţinerea de ţuică.

Nu necesită polenizatori.