Eşti aici

D'Agen

Pom de vigoare mijlocie. Înfloreşte târziu şi abundent.

Este foarte productiv, se numără printre prunii care intră cel mai repede pe rod, este rezistent la secetă, ger şi la boli.

Fructul este mic, asimetric, cu pieliţă roşu-violacee, acoperită cu pruină violacee. Pulpa este galben-verzuie, suculentă, uşor crocantă, foarte dulce şi semiaderentă la sâmbure.

Fructele ating maturitatea la sfârşitul lunii august şi începutul lunii septembrie.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

D'Agen (ghiveci)

Portaltoi: corcoduș

Pomii sunt de anul IIIcu coroană preformată și se livrează în ghivece, putând fi, astfel, plantați oricând în grădină. Într-un ghiveci de 12-15 litri pot fi ținuți pe o terasă sau un balcon minim 5 ani. Intră pe rod în următorul an.

169,00 Lei

D'Agen (coroană preformată)

Portaltoi: corcoduş

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor intra cu 1 an mai repede pe rod.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

D'Agen (coroană preformată)

Portaltoi: corcoduş

Pomii sunt de anul IV, sunt pe rod, și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor înflori și vor produce fructe chiar din primul an după plantare.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-392
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4x4 m
Sezon fructe:
Toamnă
Interval de recoltare: 
25 August - 10 Septembrie
Utilizare: 

Este considerat cel mai bun soi pentru prepararea prunelor uscate. De asemenea, datorită conţinutului ridicat de zahăr din fructe, are un randament ridicat la obţinerea de ţuică.

Nu necesită polenizatori.