Eşti aici

Blog

29 August 2016
Publicat în Pomi fructiferi

În aproape 2 ani de muncă susținută, paradisverde.ro și zdravan.ro au pus la punct cel mai sofisticat mecanism de diagnosticare a bolilor și dăunătorilor, plus lucrările și tratamentele necesare la pomii fructiferi și vița de vie, de pe internetul românesc. 

10 Iulie 2016
Publicat în Pomi fructiferi

Gardul belgian este un tip de coroană pomicolă aplatizată, care formează în doar 3 ani un gard fructifer. E vorba de o livadă în miniatură, deoarece prin această formulă de conducere a pomilor se poate planta o densitate mare de pomi, pe o suprafață redusă. În plus, gardul belgian permite un control foarte bun al creșterilor, ramurile fiind conduse în poziția dorită.

28 August 2014
Publicat în Pomi fructiferi

Imaginaţi-vă că aveţi o curte cu pomi, care vă oferă fructe proaspete de la jumătatea lui mai până în noiembrie, culese direct, iar până în februarie-martie, păstrate în pivniţă. Şi nu mai aducem vorba şi de produsele derivate din fructe! Un adevărat izvor de sănătate pentru familie, de arome şi de diversitate culinară! Dar pentru a ajunge aici, trebuie să urmăriţi o serie de reguli, atunci când vă înfiinţaţi/aranjaţi livada.

Pagini