Eşti aici

Caise Goldrich

Goldrich

Soi de vigoare mică spre medie, foarte productiv, rezistent la ger şi variaţiile de temperatură ale primăverii. Înfloreşte timpuriu, abundent, unii spunând că-şi merită locul în grădină numai şi pentru acest fapt!

Fructul este mare spre foarte mare (80-90 g), oblong-eliptic, cu pieliţa portocaliu strălucitoare şi pistrui roşu-carmin pe partea expusă la soare. Pulpa este fermă, cu o textură fină, culoarea portocaliu-intens şi nu se lipeşte de sâmbure.

Chiar dacă este un soi parţial autofertil, rodeşte bogat, deoarece florile leagă atât cu polen propriu, cât şi cu polen „de împrumut”, adus de albine.

Fructele se coc în primele 10 zile ale lunii iulie.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Goldrich (coroană preformată)

Portaltoi: zarzăr

Pomii sunt de anul IV și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor intra pe rod chiar din primul an de la plantare

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Goldrich (ghiveci)

Portaltoi: zarzăr

Pomii sunt de anul IV și se livrează în ghiveci, cu coroană preformată. Astfel, pomii pot fi plantați în grădină oricând, chiar și în timpul verii. În anul următor, vor intra pe rod.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Goldrich (vargă)

Portaltoi: zarzăr

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, sub formă de vargă. Varga permite stabilirea înălțimii trunchiului viitorului pom, prin scurtarea acesteia, după plantare, la înălțimea dorită. 

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-626
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4x4 m sau 4x3,5 m
Sezon fructe:
Vară
Interval de recoltare: 
1 Iulie - 10 Iulie
Utilizare: 

Fructele sunt delicioase consumate proaspete, însă pot fi folosite şi pentru prepararea de gem, compot, nectar, la prăjituri etc.

Polenizatori recomandați: