Eşti aici

Costuri de livrare

Coletele sunt expediate cu Fan Courier. Plata se face la primirea coletului. La comenzile mai mici de 450 lei se adaugă şi costurile de transport. Nu există o comandă minimă, atata vreme cât vă asumaţi costurile de expediţie.

Costul estimativ pentru un colet cu 10 pomi este de 19 lei. Pentru fiecare 4 pomi în plus se mai adaugă câte 1 leu.

Costul estimativ pentru un colet cu 10 butași de trandafiri este de 18 lei. Pentru fiecare alți 10 trandafiri se mai adaugă câte 1 leu.

Comenzile mai mari de 450 lei beneficiază de transport gratuit, dacă localitatea de destinaţie se află în reţeaua „fără kilometri suplimentari” a Fan Courier, eventualii „km suplimentari” vor fi suportaţi de dumneavoastră. Puteţi verifica situaţia localităţii dumneavoastră AICI (introduceti doar judeţul de destinaţie şi apoi căutaţi localitatea dorită).

Nu există o comandă minimă, atâta vreme cât vă asumaţi costurile de expediţie. La comenzile mai mici de 30 lei se adaugă o taxă de ambalare de 10 lei. Pentru comenzile mai mari de 31 lei nu se percepe taxă de ambalare.

Înainte de expediere, vă vom contacta (telefonic sau prin email) pentru a vă spune când va ajunge coletul la destinaţie, precum şi pentru a vă comunica costul total al comenzii (valoare efectivă plus transport).