Eşti aici

Schattenmorelle

Schattenmorelle

Soi german deosebit de valoros, cu vigoare mică și fructificare pe ramurile mijlocii. Este foarte productiv, autofertil, foarte rezistent la ger.

Fructul este deosebit de savuros, de mărime medie spre mare, vișiniu-închis până spre negru la supramaturare. Pulpa și sucul sunt intens colorate. Maturează la sfârșitul lunii iunie și începutul lunii iulie.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Schattenmorelle (vargă)

Portaltoi: mahaleb

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, sub formă de vargă.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Schattenmorelle (coroană preformată)

Portaltoi: mahaleb

Pomii sunt de anul III și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor intra pe rod cu un an mai devreme.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Schattenmorelle (ghiveci)

Portaltoi: mahaleb

Pomi sunt de anul III și vor intra pe rod în anul următor. Fiind în ghivece, pot fi plantați oricând, chiar și pe timpul verii. 

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-706
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4x4 m
Sezon fructe:
Vară
Interval de recoltare: 
25 Iunie - 10 Iulie
Utilizare: 

Un soi deosebit de bun atât pentru consum proaspăt, cât și pentru sirop, vișinată, înghețate pentru iarnă, dulceață ori oțet de vișine.

Nu necesită polenizatori.