Eşti aici

Heidetraum

Acest trandafir este - dacă permiteți - obsedat de înflorire! Urmăriți cu atenție imaginea alăturată, în care stă gata-gata să înflorească! O puzderie de flori!

Soiul are o utilizare polivalentă. Deși noi l-am încadrat la arbuști, el se pretează extraordinar ca acoperitor de sol (sau trandafir târâtor, cum i se mai spune acestui gen). Tulpina are port pendent, ceea ce înseamnă că ramurile nu-și pot menține poziție verticală, de unde rezultă comportamentul „târâtor”. Frunzele sunt mici, lucioase, verde-închis, ceea ce poate crea un splendid contrast cu florile.

Înflorește în buchete bogate, pe toată durata verii, fără întrerupere dacă se îndepărtează imediat florile epuizate. Florile au culoarea roz-carmin, cu nuanță mai închisă primăvara și toamna.

Ca să obțineți un covor de flori lângă alee (sau unde vreți dumneavoastră), plantați butașii la distanțe de 50 cm între ei și 40 cm de alee.

Are o formidabilă rezistență la boli și dăunători.

E înmulțit prin altoire pe măceș.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, trandafirii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile trandafirilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți trandafirii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Heidetraum (rădăcini libere)

Plante deosebit de viguroase, calitare EXTRA, prindere garantată, înfloresc din primul an!

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Cod produs:
ZDV-481
Culoare:
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Diamentrul unei flori: 
4cm
Obținut prin: 
altoire
Înălțime: 
60cm
Diametru: 
120cm
Sezonul de înflorire: 
înflorire repetată
Parfum: 
intens
Rezistență la ger:
Foarte rezistent
Rezistență la boli:
Foarte rezistent