Eşti aici

Anna Späth

Un vechi soi de origine germană, cultivat în ţara noastră în special la câmpie şi în în zonele cu dealuri mici şi mijlocii. Este autofertil, însă leagă mai bine dacă are polen de împrumut.

Pomul are vigoare mijlocie, înfloreşte târziu, este rezistent la ger, secetă şi boli. Este dovedit ca un soi foarte productiv.

Fructele au mărime medie (aprox. 40 g), sunt globuloase, cu pieliţă roşu-vineţie, acoperite de pruină albăstruie.

Pulpa este galben verzuie, suculentă puţin acidulată, dulce şi nu se lipeşte de sâmbure.

Maturarea fructelor se produce în primele două săptămâni ale lunii septembrie.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Anna Späth (ghiveci)

Portaltoi: corcoduș

Pomii sunt de anul III, cu coroană preformată, în ghiveci. Pot fi transplantați în grădină și pe timpul verii sau mai pot fi păstrați în ghivece până în toamnă. Pomul poate fi păstrat chiar mai mulți ani în ghivece - de exemplu pe o terasă ori pe un balcon - unde va înflori și va fructifica, dacă va beneficia de o minimă îngrijire.

159,00 Lei

Anna Späth (coroană preformată)

Portaltoi: corcoduş

Pomii sunt de anul III și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii pot intra pe rod cu un an mai devreme, chiar și din primul an după plantare.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Anna Späth (vargă)

Portaltoi: corcoduș

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, sub formă de vargă. Varga permite stabilirea înălțimii trunchiului viitorului pom, prin scurtarea acesteia, după plantare, la înălțimea dorită. Din faza de vargă se începe formarea palmetelor (coroanelor aplatizate).

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-393
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4x4 m sau 4x3,5 m
Sezon fructe:
Toamnă
Interval de recoltare: 
10 Septembrie - 20 Septembrie
Utilizare: 

Consum proaspăt, magiun, ţuică, compot, dulceaţă.

Polenizatori recomandați: