Eşti aici

Termeni și condiții

Saitul www.zdravan.ro este proprietatea SC Zdravăn SRL, CUI 32350250, J22/1752/2013, Sediu social: Șos. Națională, BL. 13, Parter, loc. Podu-Iloaiei, Iași, România 707365, Telefon: 0761.033.279., e-mail: contact@zdravan.ro

Utilizarea saitului zdravăn.ro, plasarea de comenzi prin telefon, fax sau online reprezintă acceptul Dumneavoastră pentru Termenii şi condiţiile prezentate în continuare. Vă recomandăm să citiţi cu atenţie prezentul document. Zdravăn SRL poate modifica oricând, fără o notificare prealabilă, aceste prevederi. În această pagină va fi afişată întotdeauna cea mai recentă versiune a Termenilor şi condiţiilor care reglementează activitatea pe saitul zdravăn.ro.

Confidențialitate

Toate datele dumneavoastră de contact (nume, adresă de e-mail, adresă poştală, număr de telefon), pe care ni le oferiți prin formularul de înregistrare, sunt colectate în scopul procesării și livrării comenzilor dumneavoastră. Aceste date nu vor fi accesibile ori cedate unei terțe părți, fiind protejate de un sistem informatic foarte sigur. Clienții noștri vor primi, periodic, informații pentru buna întreținere a produselor comandate ori alerte de tip newsletter.

Orice persoană înregistrată în saitul zdravăn.ro poate cere oricând eliminarea sa din baza de date, într-un email trimis la adresa contact@zdravan.ro.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităţilor, pentru efectuarea oricăror verificări justificate, în baza legii.

Zdravăn SRL certifică faptul că va respecta drepturile stipulate în Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, cu modificările ulterioare.

Orice tentativă de accesare a datelor personale ale altui utilizator, de modificare neautorizată a conţinutul saitului zdravăn.ro sau de afectare a performanţelor serverului pe care ruleaza saitul zdravăn.ro, va fi considerată tentativă de fraudare a saitului zdravăn.ro şi va conduce din partea noastră la sesizarea organismelor de cercetare legală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Copyright

ZDRAVĂN este marcă înregistrată a SC Zdravăn SRL, care beneficiază de toate drepturile legale ce decurg de aici.

Zdravăn SRL declară că întreg conţinutul de pe saitul zdravăn.ro este original şi că toate resursele folosite (text, multimedia) nu încalcă legea dreptului de autor. Pentru raportarea oricăror cazuri de încălcare a drepturilor de autor, ne puteţi contacta folosind adresa de email contact@zdravan.ro. Întregul conţinut al saitului zdravăn.ro este autentificat notarial şi este apărat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea a oricăror elemente ce compun saitul zdravăn.ro, fără acordul SC Zdravăn SRL, va fi pedepsită conform legilor în vigoare.

Zdravăn SRL interzice în mod explicit, făcând pentru asta uz de toate mijlocele tehnice şi legale, copierea, vinderea sau exploatarea informaţiilor din sait în orice manieră care aduce atingere intereselor Zdravăn SRL, proprietarul de drept şi de fapt al saitului www.zdravan.ro.

Informaţii personale

Sunteţi de acord că furnizarea produselor şi serviciilor va începe după îndeplinirea completă a formalităţilor de înregistrare cerute de sait, într-o manieră corectă, completă şi exactă.

Înţelegeţi că sunteţi responsabil pentru toate acţiunile care decurg din folosirea contului personal de pe zdravăn.ro. Zdravăn.ro nu poate fi făcut responsabil pentru neglijenţa utilizatorului cu privire la securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei sale.

Ne rezervăm dreptul de a suspenda ori desfiinţa conturile neconforme cu realitatea, incomplete sau frauduloase.

Prezentare produse

Zdravăn SRL garantează conformitatea produselor ce urmează a fi livrate cu descrierea caracteristicilor din paginile de prezentare.

A se nota faptul că toate imaginile sunt realizate cu echipamente profesionale şi prezintă produsele (pomi, trandafiri, arbuşti) în mediul lor optim de dezvoltare sau aproape de un optim. În situaţii normale de îngrijire, neconformităţile dintre imaginile de prezentare şi planta în cultură sunt excluse. În condiţii de cultură şi îngrijire neadecvate (expunere la boli, dăunători, carenţe de nutriţie), plantele pot arăta diferit în raport cu potenţialul lor genetic.

Garanție pomi, trandafiri, arbuşti fructiferi

Materialul săditor (pomi fructiferi, trandafiri şi arbuşti fructiferi) cumpărat de la noi are un an garanție, în condițiile în care a fost plantat și întreținut corespunzător (condiții de sol, lumină și umiditate conforme cu necesitățile speciei/soiului). Plantele trimise de noi sunt de cea mai bună calitate și ne vom îngriji ca acestea să ajungă la dumneavoastră în cea mai bună stare.

În cazul în care un pom, un arbust sau un trandafir achiziționat de la noi se dovedește a fi neviabil din motive care țin de producător, vă rugăm să ne anunțați până la data de 31 iunie, pentru materialul cumpărat în toamna şi/sau primăvara anterioare. Reclamația – trimisă în scris la contact@zdravăn.ro – trebuie să fie însoțită de fotografii relevante cu pomul sau trandafirul uscat, la locul de plantare.

Ne obligăm să înlocuim plantele care, din motive ce țin de producător, nu sunt viabile. În acest caz, cumpărătorul va primi în toamna anului următor plante identice ori din soiuri similare, în limita stocurilor existente.

Nu putem fi făcuți răspunzători pentru plantele care eșuează din cauza neglijenței cumpărătorului și a întreținerii neadecvate.

Garanţie răsaduri

Răsadurile cumpărate de la noi sunt de cea mai bună calitate şi respectă întocmai descrierea asociată fiecărui sortiment în pagina de produs.

Procedurile de ambalate şi expediere sunt configurate de aşa manieră încât plantele să ajungă la dumneavoastră în stare de turgescenţă, nivelul de ofilire fiind cu mult peste pragul de pericol.

În condiţii de plantare şi îngrijire ulterioară corespunzătoare, estimăm o prindere de 100%. Totuşi, datorită mulţimii de factori subiectivi care sunt implicaţi în procedeul de transplantare şi prindere a plantelor (plantare corectă şi la timp, natura solului, asigurarea umidităţii, lipsa dăunătorilor etc.) nu putem garanta contractual prinderea.

Garantăm însă că plantele ajung la dumneavoastră în cele mai bune condiţii. În caz contrar, dacă plantele nu ajung în stare optimă la dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteţi o fotografie cu plantele în termen de 3 ore de la primirea coletului de la curier. În acest caz, vă vom înlocui plantele sau vom restitui contravaloarea comenzii.

De asemenea, garantăm ferm conformitatea plantelor cu speciile/soiurile alese de dumneavoastră din magazinul nostru.

Plasarea unei comenzi

Prin plasarea unei comenzi pe saitul nostru se consideră că încheiați un contract cu noi. Pentru a plasa o comandă, vă rugăm să urmați pașii indicați și să oferiți datele necesare pentru înregistrarea și procesarea comenzii. După plasarea comenzii veți primi o confirmare de înregistrare, iar în panoul de client veți putea urmări situația comenzii. Întotdeauna, înainte de expediere, vă sunăm pentru a vă comunica data exactă de livrare şi pentru a vă oferi un set de informaţii pentru plantare şi înfrijire.

Ambalare și livrare

Plantele expediate de noi sunt ambalate manual, cu cea mai mare atenție și depunem toate eforturile ca produsele comandate să ajungă la dumneavoastră în cea mai bună stare. De asemenea, înainte de a ajunge plantele comandate la dumneavoastră, saitul nostru vă va trimite o serie de articole de documentare, astfel încât prinderea şi buna dezvoltare a plantelor să fie asigurată.

În vederea livrării, curierul vă va contacta pentru a vă consulta cu privire la ora la care doriți să vă fie predat coletul. Livrarea comenzii se va consemna în actele de predare-primire semnate de dumneavoastră și de curierul care a efectuat livrarea. Firma de curierat cu care colaborăm noi este Fan Courier.

La momentul livrarii, vă rugăm să verificați integritatea ambalajului produsului. În cazul în care observați că ambalajul este deteriorat, menționați acest aspect în actele de predare-primire și returnați coletul cu produsul curierului care a efectuat livrarea. Dacă după deschiderea coletului observați neconformități între comanda dumneavoastră și produsele primite, vă rugăm să ne contactați imediat. Deși această situație este puțin probabilă, într-o astfel de eventualitate vom depune toate eforturile pentru a remedia situația în cel mai scurt timp.

Plata

Plata comenzilor plasate de dumneavoastră se va face ramburs (la primirea coletului), pentru comenzile sub 800 lei. Pentru comenzi mai mari de 800 lei, va trebui să plătiți un avans de 20% în contul firmei noastre. La livrare, veți plăti doar diferența.

Drept aplicabil

Orice eventuală neînțelegere apărută în relație cu cumpărătorii vom căuta să o soluționăm amiabil. Dacă rezolvarea amiabilă nu este posibilă, rămâne soluționarea pe calea legală, în conformitate cu legile în vigoare ale Statului român.

Prin accesarea și comandarea de produse de pe saitul www.zdravan.ro sunteți de acord cu Termenii și condițiile de utilizare.

Acești Termeni și condiții se vor aplica tuturor comenzilor plasate. Ne rezervăm, de asemenea, dreptul de a modifica Termenii și condițiile, în vederea îmbunătățirii serviciilor noastre, de câte ori este nevoie.