Eşti aici

Despre noi

Zdravăn SRL este componenta comercială a unei asocieri de producători de pomi fructiferi, arbuşti fructiferi şi trandafiri nobili, care produc în câteva localități de pe valea Prutului, din județul Iași.

Magazinul Zdravan.ro a fost lansat în vara anului 2014, prin redenumirea şi mutarea pe o platformă web nouă a magazinului horticol de pe paradisverde.ro.

Toate plantele vândute de Zdravăn sunt produse cu cea mai mare grijă și urmărite pe toată durata de dezvoltare. Din acest motiv, atunci când stocurile se epuizează, nu se mai refac până în anul următor, pentru că noi vindem doar plantele pe care le-am urmărit în dezvoltarea lor, cunoștem perfect proveniența lor și procesul de producție prin care au fost obținute.

Concluzia este că tot materialul săditor oferit de Zdravăn.ro este produs în jumătatea nordică a Moldovei, fapt ce conferă pomilor şi trandafirilor noştri o rezistenţă superioară (în special la ger), datorită călirii lor în zona pomicolă cu cea mai scăzută temperatură medie anuală. Asta garantează o adaptabilitate superioară şi dezvoltare optimă a materialului nostru săditor, oriunde în altă parte a ţării ar fi plantat!

Compania noastră:

SC Zdravăn SRL

Codul fiscal (CUI): RO 32350250

Nr.înregistrare Registrul Comerţului: J22/1752/2013

Sediu social: Fdc. Barbu Lăutaru, nr. 18, camera 9, Valea Lupului, jud. Iași

Cont bancar: RO42BTRLRONCRT0231033501 - Banca Transilvania, Iaşi, sucursala Păcurari

Email: contact@zdravan.ro

Telefon: 0761 033 279