Eşti aici

Friesia

Mulţi încă îl consideră cel mai frumos trandafir galben din clasa floribunda.

Florile au o nuanţă de galben-pai pe margine cu centrul galben-închis, pot apărea şi singure în capătul tulpinilor, dar cel mai adesea în buchete de 3-7 exemplare. Sunt frumoase pe toată durata de viaţă. La final, când floarea s-a deschis complet, în centru devin vizibile staminele, ale căror antere de culoare roşie fac un contrast foarte frumos cu petalele.

Se numără printre primele soiuri care înfloresc primăvara, continuând, fără pauză, până la prima brumă serioasă. Florile nu se deteriorează la ploaie.

Parfumul este dulce, la fel de intens pe toată durata înfloririi.

Tufa este viguroasă, foarte sănătoasă, cu frunzişul verde-închis. Îi merge la fel de bine şi în verile mai răcoroase şi ploioase, dar şi în cele secetoase. Înfloreşte bine chiar şi în solurile de calitate slabă.

Este înmulţit prin altoire pe măceş.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, trandafirii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile trandafirilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți trandafirii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Friesia (ghiveci)

3 butași într-un ghiveci de 7 litri, cu vârstă de 2 ani, prefertilizați cu îngrășământ profesional cu eliberare controlată, transplantare fără riscuri, prindere garantată 100%. Formează o tufă maiestuoasă și înfloresc fabulos chiar din primul an după plantare!

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Friesia (rădăcini libere)

Plante deosebit de viguroase, calitare EXTRA, prindere garantată, înfloresc din primul an!

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Cod produs:
ZDV-399
Culoare:
Forma de prezentare:
ghiveci
Diamentrul unei flori: 
8cm
Obținut prin: 
altoire
Înălțime: 
80cm
Diametru: 
80cm
Sezonul de înflorire: 
înflorire repetată
Parfum: 
foarte intens
Rezistență la ger:
Foarte rezistent
Rezistență la boli:
Foarte rezistent