Eşti aici

Madame Hardy

41.00 LEI
Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Un trandafir de damasc vechi, foarte rar întâlnit. Ramurile au eleganţa tipică trandafirilor urcători, putând fi uşor conduse pe un zid, pergolă, obelisc etc. Frunzişul este verde pal, constrastând deosebit de frumos cu florile.

Florile sunt de o frumuseţe răpitoare! Apar în buchete de vârste diferite, succedându-se într-un ritm foarte strâns. Când se deschid, dezvăluie o aşezare a petalelor de o gingăşie unică. Petalele sunt de un alb pur, având în centru un buton verde cu un halo discret roz, totul formând o combinaţie mai presus de cuvinte!

Parfumul este îmbătător, specific trandafirilor de damasc! Florile pot fi folosite în reţetele obişnuite în care sunt folosiţi trandafirii de dulceaţă, prezentând o capacitate de aromare excelentă.

Înfloreşte o singură dată pe vară, începând cu al doilea an de la plantare, de la mijlocul lunii mai până la mijlocul lui iunie. Însă, în acest interval, pur şi simplu se acoperă cu un torent de flori. După vârsta de 5-7 ani produce în perioada de înflorire peste 500 de flori, depăşind ca volum de flori majoritatea trandafirilor urcători cu înflorire repetată.

Este un soi deosebit de rezistent la boli, dăunători şi ger, iar prin faptul că e înmulţit prin altoire, aceste calităţi sunt maximizate. Bine îngrijit, poate depăşi cu uşurinţă vârsta de 20 de ani.

 

Cod produs:
ZDV-398
Forma de prezentare:
Rădăcini libere
Diamentrul unei flori: 
10cm
Obținut prin: 
altoire
Înălțime: 
200cm
Diametru: 
150cm
Sezonul de înflorire: 
o singură înflorire
Parfum: 
foarte intens
Rezistență la ger:
Foarte rezistent
Rezistență la boli:
Foarte rezistent