Eşti aici

Madame Hardy

Un trandafir de damasc vechi, foarte rar întâlnit. Ramurile au eleganţa tipică trandafirilor urcători, putând fi uşor conduse pe un zid, pergolă, obelisc etc. Frunzişul este verde pal, constrastând deosebit de frumos cu florile.

Florile sunt de o frumuseţe răpitoare! Apar în buchete de vârste diferite, succedându-se într-un ritm foarte strâns. Când se deschid, dezvăluie o aşezare a petalelor de o gingăşie unică. Petalele sunt de un alb pur, având în centru un buton verde cu un halo discret roz, totul formând o combinaţie mai presus de cuvinte!

Parfumul este îmbătător, specific trandafirilor de damasc! Florile pot fi folosite în reţetele obişnuite în care sunt folosiţi trandafirii de dulceaţă, prezentând o capacitate de aromare excelentă.

Înfloreşte o singură dată pe vară, începând cu al doilea an de la plantare, de la mijlocul lunii mai până la mijlocul lui iunie. Însă, în acest interval, pur şi simplu se acoperă cu un torent de flori. După vârsta de 5-7 ani produce în perioada de înflorire peste 500 de flori, depăşind ca volum de flori majoritatea trandafirilor urcători cu înflorire repetată.

Este un soi deosebit de rezistent la boli, dăunători şi ger, iar prin faptul că e înmulţit prin altoire, aceste calităţi sunt maximizate. Bine îngrijit, poate depăşi cu uşurinţă vârsta de 20 de ani.

 

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, trandafirii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile trandafirilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți trandafirii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Madame Hardy (Rădăcini libere)

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Cod produs:
ZDV-398
Culoare:
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Diamentrul unei flori: 
10cm
Obținut prin: 
altoire
Înălțime: 
200cm
Diametru: 
150cm
Sezonul de înflorire: 
o singură înflorire
Parfum: 
foarte intens
Rezistență la ger:
Foarte rezistent
Rezistență la boli:
Foarte rezistent