Eşti aici

Livrare și plată

Livrăm prin curier rapid în toată ţara!

Toamna

Comenzile se vor expedia începând cu ultima săptămână a lunii octombrie, adică după ce plantele au intrat în repaus vegetativ şi sunt perfect pregătite pentru iarnă. Astfel, este garantată prinderea, traversarea fără probleme a sezonului rece și dezvoltarea optimă în următorul sezon. Plantări se pot face pe toată durata lunii noiembrie, care este luna ideală pentru plantări reușite.

Primăvara

Comenzile se vor expedia după jumătatea lunii februarie, dacă vremea și condițiile din câmp permit plantarea. Condiții optime de plantare înseamnă temperaturi pozitive și o umiditate a solului care să permită săparea gropilor. Rețineți: cu cât plantarea se face mai timpuriu, cu atât șansele de prindere a pomilor, trandafirilor, arbuștilor etc. sunt mai mari.

Toate comenzile plasate până la începerea livrărilor sunt rezervate. De asemenea, în acest interval pot fi plasate mai multe comenzi, iar la expediere vor fi cumulate şi trimise împreună.

Coletele sunt expediate cu Fan Courier.

Valoarea minimă a comenzii este de 100 lei.

Comenzile mai mari de 450 lei beneficiază de transport gratuit, dacă localitatea de destinaţie se află în reţeaua „fără kilometri suplimentari” a Fan Courier. Eventualii „km suplimentari” vor fi suportaţi de dumneavoastră. Puteţi verifica situaţia localităţii dumneavoastră AICI (introduceti doar judeţul de destinaţie şi apoi căutaţi localitatea dorită).

Plata se face la primirea coletului. La comenzile mai mici de 450 lei se adaugă şi costurile de transport.

Costul estimativ pentru un colet cu 10 pomi este de 19 lei. Pentru fiecare 4 pomi în plus se mai adaugă câte 1 leu.

Costul estimativ pentru un colet cu 10 trandafiri este de 18 lei. Pentru fiecare 10 trandafiri în plus se mai adaugă câte 1 leu.

Înainte de expediere, vă vom contacta (telefonic sau prin email) pentru a vă spune când va ajunge coletul la destinaţie, precum şi pentru a vă comunica costul total al comenzii (valoare efectivă plus transport).

Şi nu uitaţi: cumpărând de la noi aveţi pe lângă calitatea garantată şi suport de întreţinere personalizat, exact pentru pomii, trandafirii ori arbuştii comandaţi. Zdravăn vă va trimite pe email, la momentul potrivit, sfaturile de care aveţi nevoie pentru ca plantele cumpărate de la noi să prospere şi să aducă strălucire gospodăriei dumneavoastră!