Eşti aici

Stockholm

O minuăție de trandafir urcător: vigoare, sănătate, flori spledide, înflorire intensă: natura a fost foarte generoasă cu acest soi!

Cel mai mult îi plac locurile scăldate de soare, unde creează o ambianță de vis! Florile sunt mari, împărțite în 4 sectoare, cu aproximativ 50 petale, crem cu reflexe verzui. Parfumul este fin, dulce, fructos. Tufa este viguroasă, producând constant ramuri noi, ceea ce susține înflorirea abundentă, an de an, pe toată durata verii.

Poate fi folosit pentru decorarea pergolelor, gardurilor înalte, parapeților, chioșcurilor etc. Fiind foarte rezistent la ger, se poate cultiva și în ghiveci pe balcon, cu condiția de a proteja ghiveciul iarna de temperaturi mai mici de -5°C.

Este înmulțit prin altoire pe măceș, fapt care împinge la superlativ calitățile soiului.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, trandafirii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile trandafirilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți trandafirii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Stockholm (Rădăcini libere)

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Cod produs:
ZDV-482
Culoare:
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Diamentrul unei flori: 
12cm
Obținut prin: 
altoire
Înălțime: 
250cm
Diametru: 
80cm
Sezonul de înflorire: 
înflorire repetată
Parfum: 
foarte intens
Rezistență la ger:
Rezistență bună
Rezistență la boli:
Foarte rezistent