Eşti aici

Boambe de Cotnari

Boambe de Cotnari

Este un soi vechi românesc, deosebit de valoros, cu vigoare medie spre mare, foarte rezistent la ger și la principalele boli.

Este un soi de mare producţie, fără fluctuații anuale importante.

Fructul este mare (7 - 8 g), scurt cordiform și rotunjit, bicolor (galben și rosu), rezistent la transport. Pulpa este alb-gălbuie, crocantă, dulce, fin acidulată, cu un gust excelent, per ansamblu.

Se recoltează în ultima decadă a lunii iunie.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Boambe de Cotnari (ghiveci)

Portaltoi: mahaleb

Pomii sunt pe rod de anul V, cu coroană preformată, în ghiveci. Pot fi transplantați în grădină și pe timpul verii sau mai pot fi păstrați în ghivece până în toamnă. 

189,00 Lei

Boambe de Cotnari (vargă)

Portaltoi: mahaleb

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, sub formă de vargă. Varga permite stabilirea înălțimii trunchiului viitorului pom, prin scurtarea acesteia, după plantare, la înălțimea dorită. 

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Boambe de Cotnari (coroană preformată)

Portaltoi: mahaleb

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor intra cu 1 an mai repede pe rod.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-379
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
5x5 m
Sezon fructe:
Vară
Interval de recoltare: 
20 Iunie - 30 Iunie
Utilizare: 

Este, probabil, cel mai bun soi pentru compot.

Polenizatori recomandați: