Eşti aici

Stanley

Pomul are vigoare medie și formează o coroană invers piramidală. Prezintă o sănătate de excepţie, fiind şi foarte rezistent la ger.

Fructul este mare (aprox. 38 g), în formă de ou, vânăt închis la culoare și acoperit cu pruină albăstruie. Fructele ating maturitatea în prima jumătate lunii septembrie. 

Pulpa nu se lipește de sâmbure, este galben aurie, fermă, dulce și plăcută.

Stanley este soiul care produce bine, chiar şi în anii cei mai nefavorabili.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Stanley (ghiveci)

Portaltoi: corcoduș

Pomii sunt de anul IV, cu coroană preformată și se livrează în ghivece, putând fi, astfel, plantați oricând în grădină. Pomii sunt pe rod. Într-un ghiveci de 12-15 litri pot fi ținuți pe o terasă sau un balcon minim 5 ani.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Stanley (coroană preformată)

Portaltoi: corcoduş

Pomii sunt de anul IV, sunt pe rod, și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor înflori și vor produce fructe chiar din primul an după plantare.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Stanley (vargă)

Portaltoi: corcoduş

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, sub formă de vargă. Varga permite stabilirea înălțimii trunchiului viitorului pom, prin scurtarea acesteia, după plantare, la înălțimea dorită. Din faza de vargă se începe formarea palmetelor (coroanelor aplatizate).

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Stanley (ghiveci)

Portaltoi: corcoduș

Pomii sunt de anul III, cu coroană preformată și se livrează în ghivece, putând fi, astfel, plantați oricând în grădină. Pomii vor intra pe rod în anul următor. Într-un ghiveci de 12-15 litri pot fi ținuți pe o terasă sau un balcon minim 5 ani.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-648
Forma de prezentare:
ghiveci
Distanța de plantare: 
4x3,5 m sau 4x3 m
Sezon fructe:
Toamnă
Interval de recoltare: 
1 Septembrie - 15 Septembrie
Utilizare: 

Un soi excelent atât pentru consum proaspăt, cât şi pentru ţuică, marmeladă, compot.

Nu necesită polenizatori.