Eşti aici

Royal Gala

Unul dintre cele mai populare soiuri de măr din întreaga lume. Atât de popular, încât Președintele Americii își servește invitații din Biroul Oval cu acest soi.

Pomul e de talie medie dar, întrucât rodește pe formațiunile scurte, tăierile pot fi mai accentuate, pentru a-l păstra la dimensiuni reduse, necesare pentru grădinile de dimensiuni mici.

Gala este un soi de toamnă-iarnă, cu fructul sferic, de mărime mijlocie spre mare (150-170 g). Coaja este netedă, cu culoare de fond galbenă, acoperită cu striații roșii și lenticele albe pe aproape toată suprafața fructului. Pulpa este crocantă, dulce, aromată, cu o vagă aromă de vanilie.

Din acest soi se obține unul dintre cele mai bune sucuri de mere. Se recoltează în prima parte a lui septembrie și se poate păstra 3-4 luni.

Rodește și fără polenizatori, însă producția va fi mai bună dacă are în preajmă un donator de polen.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Royal Gala (vargă)

Portaltoi: M106

Pomii se livrează sub formă de vargă. Astfel, se poate stabili înălțimea trunchiului prin scurtarea vergii, după plantare, la înălțimea dorită. Forma de vargă permite și crearea de coroane aplatizate sau ornamentale.

19,00

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-486
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4x4 m sau 4x3,5 m
Sezon fructe:
Toamnă
Iarnă
Interval de recoltare: 
1 Septembrie - 20 Septembrie
Utilizare: 

Din acest soi se obține unul dintre cele mai bune sucuri de mere.