Eşti aici

Favorita lui Clapp (Duset roșu)

O pară de vară minunată, excelentă de servit atât la desert, proaspătă, cât și pentru conservat. Fructele au culoarea galbenă cu coloratură roşu-carmin dungat pe jumătatea expusă la soare. Se coc în august, printre primele între soiurile de păr. Fructul are o formă frumoasă tipică, piriformă, și prezintă o mărime mijlocie mare (180-220g).

Pulpa are culoarea untului, este dulce, suculentă și parfumată. Ideal este să fie culeasă un pic mai devreme și să atingă maturarea într-un cuib dintr-o căpiță, pentru a împrumuta din aromele fânului.

Pomul e de vigoare mare, cu coroană sferică și frunze mari. Este un excelent polenizator pentru majoritatea perilor. Un păr de mare valoare, un „must-have” în livadă!

Soi rezistent la secetă.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Favorita lui Clapp (ghiveci)

Portaltoi: păr franc

Pomii sunt de anul IV, sunt pe rod, cu coroană preformată și se livrează în ghivece. Pot fi transplantați în grădină, fără riscuri, chiar și vara.

159,00 Lei

Favorita lui Clapp (vargă)

Portaltoi: păr franc

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, sub formă de vargă.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Favorita lui Clapp (coroană preformată)

Portaltoi: păr franc

Pomii sunt de anul IV, sunt pe rod, și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor înflori și vor produce fructe chiar din primul an după plantare.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-353
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4x4 m
Sezon fructe:
Vară
Interval de recoltare: 
15 August - 31 August
Utilizare: 

Recomandate pentru consum proaspăt şi pentru prepararea nectarului de pere.
 

Polenizatori recomandați: