Eşti aici

Jubileum

Soi modern, autofertil, dezvoltat în Suedia, în anii '80.

Are dimensiunii medii și este rezistent la ger și boli. Rodeşte abundent.

Fructul este mare și foarte mare, rotund-oval, cu gust dulce și aciditate agreabilă, elemente care îl clasează cu brio în topul prunelor pentru masă.

Maturarea fructelor survine spre sfârșitul lunii august.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Jubileum (ghiveci)

Portaltoi: corcoduș

Pomii sunt de anul IV și se livrează în ghiveci. Pomii vor intra pe rod anul viitor. Pot fi plantați oricând în grădină, fără risc, chiar și vara.

199,00 Lei

Jubileum (coroană preformată)

Portaltoi: corcoduș

Pomii sunt de anul III, sunt pe rod, și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor înflori și vor produce fructe în anul următor plantării.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Jubileum (vargă)

Portaltoi: corcoduş

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, sub formă de vargă. Varga permite stabilirea înălțimii trunchiului viitorului pom, prin scurtarea acesteia, după plantare, la înălțimea dorită. Din faza de vargă se începe formarea palmetelor (coroanelor aplatizate).

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-572
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4x4 m sau 4x3,5 m
Sezon fructe:
Vară
Interval de recoltare: 
10 August - 25 August
Utilizare: 

Un soi de clasă, excelent pentru toate reţetele pe bază de prune. Unul dintre cele mai bune soiuri din lume pentru consum proaspăt.

Nu necesită polenizatori.