Eşti aici

Valor

Un soi de prun mediu de viguros, cu maturare târzie, de toamnă, creat în Statele Unite ale Americii.

Fructul este albăstrui, cu formă ovoidă, foarte asemănător la prima vedere cu Stanley. Totuși, maturarea survine cu 1-2 săptămâni înaintea soiului Stanley, adică sfârşitul lunii august şi prima jumătate a lunii septembrie. Pulpa este galben aurie, foarte dulce şi aromată.

Valor este un soi care se remarcă printr-o productivitate deosebită.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Valor (vargă)

Portaltoi: corcoduş

Pomii se livrează cu rădăcină liberă, sub formă de vargă. Varga permite stabilirea înălțimii trunchiului viitorului pom, prin scurtarea acesteia, după plantare, la înălțimea dorită. Din faza de vargă se începe formarea palmetelor (coroanelor aplatizate).

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Valor (coroană preformată)

Portaltoi: corcoduș

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii pot intra pe rod cu un an mai repede.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Valor (ghiveci)

Portaltoi: corcoduș

Pomii sunt de anul IV, cu coroană preformată, în ghiveci. Pot fi transplantați în grădină și pe timpul verii sau mai pot fi păstrați în ghivece până în toamnă. Pomul poate fi păstrat chiar mai mulți ani în ghivece - de exemplu pe o terasă ori pe un balcon - unde va înflori și va fructifica, dacă va beneficia de o minimă îngrijire.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-368
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4x4 m sau 4x3,5 m
Sezon fructe:
Toamnă
Interval de recoltare: 
25 August - 10 Septembrie
Utilizare: 

Excelent pentru savurare proaspătă, ca desert şi pentru tot felul de reţete.

Polenizatori recomandați: