Eşti aici

Curé

Probabil cel mai cunoscut păr de iarnă. Este un soi franţuzesc, vechi de 250 de ani, cu vigoare mare și coroană bine definită.

La maturare, fructul este galben-verzui, cu o dungă maronie, ce unește extremitățile. Uneori, fructele expuse la soare pot prezenta rumeniri apetisante.

Pulpa este alb-gălbuie, cu aromată, foarte crocantă la recoltare, însă se înmoaie pe durata păstrării.

Fructele se culeg în prima jumătate a lunii octombrie și se pot păstra 4-5 luni.

Soi rezistent la secetă.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Curé (vargă)

Portaltoi: păr franc

Pomii se livrează cu rădăcină liberă, sub formă de vargă. Varga permite stabilirea înălțimii trunchiului viitorului pom, prin scurtarea acesteia, după plantare, la înălțimea dorită. Din faza de vargă se începe formarea palmetelor (coroanelor aplatizate).

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Curé (coroană preformată)

Portaltoi: păr franc

Pomii sunt de anul IV și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii pot intra pe rod chiar din primul an după plantare.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Curé (coroană preformată)

Portaltoi: gutui

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii pot intra mai repede pe rod cu un an.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-547
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4x4 m sau 4x3,5 m
Sezon fructe:
Iarnă
Interval de recoltare: 
1 Octombrie - 15 Octombrie
Utilizare: 

Curé este unul dintre soiurile campioane la păstrare, motiv pentru care sunt recomandate pentru păstrare atentă şi consum proaspăt cât mai târziu.

Nu necesită polenizatori.