Eşti aici

Curé

Probabil cel mai cunoscut păr de iarnă. Este un soi franţuzesc, vechi de 250 de ani, cu vigoare mare și coroană bine definită.

La maturare, fructul este galben-verzui, cu o dungă maronie, ce unește extremitățile. Uneori, fructele expuse la soare pot prezenta rumeniri apetisante.

Pulpa este alb-gălbuie, cu aromată, foarte crocantă la recoltare, însă se înmoaie pe durata păstrării.

Fructele se culeg în prima jumătate a lunii octombrie și se pot păstra 4-5 luni.

Soi rezistent la secetă.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Curé (ghiveci)

Portaltoi: gutui

Pomii sunt de anul IV, pe rod, cu coroană preformată.  Pot fi transplantați în grădină și pe timpul verii sau mai pot fi păstrați în ghivece până în toamnă. Pomul poate fi păstrat chiar mai mulți ani în ghivece - de exemplu pe o terasă ori pe un balcon - unde va înflori și va fructifica, dacă va beneficia de o minimă îngrijire. 

149,00 Lei

Curé (vargă)

Portaltoi: păr franc

Pomii sunt de anul III, sunt pe rod, și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, există posibilitatea ca pomii să înflorească și să producă fructe chiar din primul an după plantare.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Curé (coroană preformată)

Portaltoi: păr franc

Pomii sunt de anul IV, sunt pe rod, și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor înflori și vor produce fructe chiar din primul an după plantare.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-547
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4x4 m sau 4x3,5 m
Sezon fructe:
Iarnă
Interval de recoltare: 
1 Octombrie - 15 Octombrie
Utilizare: 

Curé este unul dintre soiurile campioane la păstrare, motiv pentru care sunt recomandate pentru păstrare atentă şi consum proaspăt cât mai târziu.

Nu necesită polenizatori.