Eşti aici

Fuji

Acest soi a fost creat înaintea celui de-al Doilea Război Mondial, în Japonia.

Fructele sunt aproape sferice, de dimensiuni mari și foarte mari, de până la 75 mm diametru.

Conțin zaharuri în proporție de 9-11% din greutate. Pulpa densă și mai dulce decât majoritatea soiurilor face ca acest soi să fie foarte apreciat în întreaga lume.

Este al treilea cel mai apreciat soi din lume, după Golden Delicious și Red Delicious.

Fuji este apreciat și pentru termenul îndelungat de păstrare, chiar și dacă nu este păstrat în condiţii ideale. În condiții optime de păstrare, fructele acestui soi pot rămâne proaspete până la un an.

Maturarea survine la mijlocul lunii octombrie.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Fuji (ghiveci)

Portaltoi: MM-106

Pomii sunt de anul III, cu coroană preformată, în ghiveci și pot fi pe rod. Pot fi transplantați în grădină și pe timpul verii sau mai pot fi păstrați în ghivece până în toamnă. Dacă se dorește, pomul poate fi păstrat chiar mai mulți ani în ghivece - de exemplu pe o terasă ori pe un balcon - unde va înflori și va fructifica, dacă va beneficia de o minimă îngrijire.

129,00 Lei

Fuji (ghiveci)

Portaltoi: MM-106

Pomii sunt de anul IV, cu coroană preformată, în ghiveci și sunt pe rod. Pot fi transplantați în grădină și pe timpul verii sau mai pot fi păstrați în ghivece până în toamnă. Dacă se dorește, pomul poate fi păstrat chiar mai mulți ani în ghivece - de exemplu pe o terasă ori pe un balcon - unde va înflori și va fructifica, dacă va beneficia de o minimă îngrijire.

169,00 Lei

Fuji (coroană preformată)

Portaltoi: MM-106

Pomii sunt de anul III, posibil pe rod, și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor înflori și vor produce fructe chiar și din primul an după plantare.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-337
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4x4 m sau 4x3,5 m
Sezon fructe:
Iarnă
Interval de recoltare: 
15 Octombrie - 31 Octombrie
Utilizare: 

Gustos şi proaspăt, foarte bun şi în reţete. Durata de păstrare lungă îl transformă într-un nepreţuit companion „vitaminic”, până apar fructele din anul următor.

Polenizatori recomandați: