Eşti aici

Black Magic

Acest soi este apreciat în egală măsură atât de cei care îl cultivă pentru flori tăiate, cât și de cei care îl aleg pentru a le împodobi grădina.

Este unul dintre soiurile cele mai rezistente la condiții de umiditate scăzută, fiind cultivat cu succes din Australia, până în California ori Africa de Sud. Numele său - Black Magic (Magia Neagră) - se datorează mai ales bobocilor care prezintă un roșu închis, aproape negru.

Chiar și după ce încep să se deschidă, florile sunt de un roșu întunecat și abia petalele din interior devin roșii sau, mai exact, purpuriu închis.

Florile au mărime medie (aprox. 9cm diametru), de obicei câte una singură în capătul tijei, însă pot apărea și în buchete. Mirosul este dulce-discret. După tăiere, floarea rezistă în vază cel puțin 14 zile. Asigură o bună înflorire pe parcursul perioadei de vegetație.

Per ansamblu, planta prezintă o creștere viguroasă, cu talie înaltă, erectă, cu frunze sănătoase, de un verde închis.

Planta este obținută prin altoire, motiv pentru care rezistă iarna până la temperaturi de -25 grade Celsius.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, trandafirii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile trandafirilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți trandafirii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Black Magic (ghiveci)

Butași de trandafiri de 2 ani, într-un ghiveci de 7 litri, prefertilizați cu îngrășământ profesional cu eliberare controlată, transplantare fără riscuri, prindere garantată 100%. Formează o tufă maiestuoasă și înfloresc fabulos chiar din primul an după plantare!

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Black Magic (rădăcini libere)

Plante deosebit de viguroase, calitare EXTRA, prindere garantată, înfloresc din primul an!

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Cod produs:
ZDV-331
Culoare:
Forma de prezentare:
ghiveci
Diamentrul unei flori: 
11cm
Obținut prin: 
altoire
Înălțime: 
160cm
Diametru: 
120cm
Sezonul de înflorire: 
înflorire repetată
Parfum: 
intens
Rezistență la ger:
Foarte rezistent
Rezistență la boli:
Foarte rezistent