Eşti aici

Cum cumpăr?

Plasarea unei comenzi pe zdravan.ro este o operaţiunde deosebit de simplă. Puteţi face acest lucru în două moduri:

1. Navigaţi în magazin şi adăugaţi în coş ceea ce vă interesează. După adăugarea tuturor produselor dorite, înregistraţi comanda, urmând paşii indicaţi de sait. Atenţie la înscrierea corectă a datelor! Dacă datele furnizate de dumneavoastră sunt incorecte, noi suntem puşi în imposibilitatea de a trimite comanda.

La finalizarea comenzii, saitul vă va trimite un email cu rezumatul comenzii. De asemenea, veţi primi parola de acces la contul dumneavoastră de client, unde veţi putea urmări starea comenzii şi în baza căruia veţi primi periodic sfaturi de îngrijire pentru plantele comandate.

2. Înaintea plasării comenzii, puteţi crea un cont de client, după care să adăugaţi produsele dorite în coş, urmate de înregistrarea comenzii. Această variantă are avantajul că păstrează mai multe zile produsele dorite în coş şi că vă puteţi gândi mai mult până să vă hotărâţi ce anume păstraţi în comandă.

Dacă însă întâmpinaţi dificultăţi sau doriţi să lăsaţi comanda telefonic, nu ezitaţi să ne contactaţi la numărul de telefon 0761 033 279 sau la adresa de email contact@zdravan.ro.