Eşti aici

Jonathan

Soi de vigoare mijlocie, originar din S.U.A.

Intră repede pe rod și este foarte și productiv. Prezintă o anumită sensibilitate la făinare. Fructele sunt foarte apreciate, mijlocii ca mărime, tronconice, cu suprafața netedă și intens colorate în roșu pe partea însorită.

Pulpa, alb-galbuie, este foarte crocantă, foarte suculenta, dulce, armonios acidulata, fin aromata, de calitate foarte bună, cu un gust inconfundabil.

Se recoltează în octombrie şi păstrează foarte bine pe iarnă, rezistând până la 8 luni.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Jonathan (vargă)

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, sub formă de vargă. Varga permite stabilirea înălțimii trunchiului viitorului pom, prin scurtarea acesteia, după plantare, la înălțimea dorită. Din faza de vargă se începe formarea palmetelor (coroanelor aplatizate).

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Jonathan (coroană preformată, în ghiveci)

Pomii sunt de anul III, se află în ghiveci și vor intra pe rod în anul următor. Pot fi transplantați în grădină și pe timpul verii sau mai pot fi păstrați în ghivece până în toamnă. Dacă se dorește, pomul poate fi păstrat chiar mai mulți ani în ghivece - de exemplu pe o terasă ori pe un balcon - unde va înflori și va fructifica, dacă va beneficia de o minimă îngrijire.

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Jonathan (coroană preformată)

Pomii sunt de anul III și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii pot intra mai repede pe rod cu un an.

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
PRD-319
Forma de prezentare:
Rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4x3,5 m sau 4x3 m
Sezon fructe:
Toamnă
Interval de recoltare: 
1 Octombrie - 31 Octombrie
Utilizare: 

Excelent pentru consum ca atare, dar şi în diferite reţete. Încercaţi acest soi copt la cuptor sau, dacă aveţi sobă, aşa cum făcea bunica, lăsându-l de dimineaţă până seară pe poliţa sobei.

Nu necesită polenizatori.