Eşti aici

Intrigue

Intrigue

Intrigue este o varietate de floribundă care-și merită cu prisosință numele. Produce neobosit o abundență de flori, din mai până toamna târziu, când dă înghețul. În unii ani înflorirea se prelungește până în decembrie.

Tufa este de înălțime medie (aprox. 60 cm), compactă, cu simetrie foarte bună și frunze lucioase, verde-închis. 

Florile sunt roșu-bordo, de dimensiune mică spre medie (aprox. 6 cm) și apar în buchete dese, pe capătul tijelor. Florile rezistă fără probleme și la arșița din miezul verii, dar și la ploi, culoarea acestora nesuferind vreo alterare. 

Pentru a crea un râu de flori roșii, plantați acest soi în șir, la distanță de 50-70 cm o plantă de alta. Creează un contrast deosebit de frumos cu gazonul și cu bradul argintiu. (Dacă este plantat în vecinătatea bradului argintiu, obligatoriu pe latura estică sau sudică, pentru a evita umbrirea.)

Este un soi rezistent la boli și ger, cu pretenții minime de îngrijire.

Planta este înmulțită prin altoire pe măceș, ceea ce-i conferă o vigoare și o rezistență deosebite.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, trandafirii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile trandafirilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți trandafirii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Intrigue

Intrigue (rădăcini libere)

Plante deosebit de viguroase, calitare EXTRA, prindere garantată, înfloresc din primul an!

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Intrigue (ghiveci)

3 trandafiri cu vârstă de 2 ani într-un ghiveci de 7 litri, prefertilizați cu îngrășământ profesional cu eliberare controlată, transplantare fără riscuri, prindere garantată 100%. Vor forma o tufă bogată, maiestuoasă. Pot fi transplantați în grădină chiar și vara și vor înflori fabulos chiar din primul an după plantare!

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Cod produs:
ZDV-579
Culoare:
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Diamentrul unei flori: 
6cm
Obținut prin: 
altoire
Înălțime: 
60cm
Diametru: 
70cm
Sezonul de înflorire: 
înflorire repetată
Parfum: 
intens
Rezistență la ger:
Foarte rezistent
Rezistență la boli:
Foarte rezistent