Eşti aici

Wagener

Soi vechi, de origine americană, cu vigoare mică și rodire pe ramuri scurte (aproape de ramurile principale). Talia mică recomandă acest soi pentru grădinile de dimensiuni mici.

Este precoce și foarte productiv, cu rezistență bună la principalele boli ale mărului. Fructul este mare (până la 220 g), sferic-turtit, cu trei coaste evidente.

Culoarea de fond a pieliței este verde, însă cel puțin jumătate este colorat în roșu-zmeuriu. Pulpa este alb-crem, crocantă, cu granulație fină, suav aromată și acidulare plăcută. Sunt oameni care spun că acest soi de măr este cel mai savuros dintre toate.

Se recoltează în octombrie, după ce fructele dobândesc colorarea carateristică. Rezistă la păstrare 4-6 luni.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Wagener (coroană preformată)

Portaltoi: M106

Pomii sunt de anul III și se livrează cu rădăcini libere, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor intra mai repede pe rod, chiar și din primul an de la plantare, sigur din al doilea.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-485
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4x3 m sau 4x3,5 m
Sezon fructe:
Iarnă
Interval de recoltare: 
1 Octombrie - 31 Octombrie
Utilizare: 

Fructele sunt ideale atât pentru consum proaspăt, cât și pentru plăcinte și prăjituri, sucuri, cidru etc.