Eşti aici

Cireș roz amar

Roz amar

Varietate locală de cireș roz-amar, originar din zona Iașului, cu vigoare medie, coroană globuloasă și fructificare pe buchete de mai. 

Fructul este mare pentru soiurile amare (aproape 5g) de culoare galben-roz, cu pulpa pregnant colorată și gustul intens amar. Maturează în a joua jumătate la lunii iunie. Este un soi deosebit de apreciat pentru gustul unic și, în special, pentru efectele terapeutice asupra tubului digestiv.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Roz amar (ghiveci)

Portaltoi: mahaleb

Pomii sunt de anul IV, cu coroană preformată, în ghiveci. Pot fi transplantați în grădină și pe timpul verii sau mai pot fi păstrați în ghivece până în toamnă. Pomii sunt deja pe rod.

199,00 Lei
Cireș roz amar

Roz amar (rcoroană preformată)

Portaltoi: mahaleb

Pomii sunt de anul III și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor intra cu 1 an mai repede pe rod.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Roz amar (coroană preformată)

Portaltoi: mahaleb

Pomii sunt de anul IV, sunt pe rod, și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor înflori și vor produce fructe chiar din primul an după plantare.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-708
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
5x5 m sau 5x4 m
Sezon fructe:
Vară
Interval de recoltare: 
15 Iunie - 30 Iunie
Utilizare: 

Din cireșele amare se face cea mai bună dulceaţă de cireşe! Pot fi consumate şi proaspete, pot fi folosite la siropuri etc. Ceaiul din codiţe de cireşe amare este renumit pentru efectele sale benefice în bolile renale.

Polenizatori recomandați: