Eşti aici

Mutsu

Soi japonez, obținut din încrucișarea soiului Golden Delicious cu o varietate de măr locală. Numele soiului este cel al unui oraș din insula japoneză Honshu.

Rezistență bună la boli. Fructele seamănă cu cele ale soiului Golden Delicious, dar sunt mai mari (230-250 g). Fructele sunt rotund-conice, ușor neregulate. Culoarea epidermei este verzui-gălbuie la recoltat, însă la păstrare devine galbenă. Pe partea însorită pot apărea striații portocalii.

Pulpa este alb gălbuie, plăcut-aromată cu nuanțe de miere și cu acidulare fină.

Are o rezistență la păstrare excelentă: până la 6 luni în beciuri și pivnițe și până la 12 luni în spații cu atmosferă controlată.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Mutsu (coroană preformată)

Portaltoi: M106

Pomii sunt de anul IV, sunt pe rod, și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor înflori și vor produce fructe chiar din primul an după plantare.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-484
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4 x 4 m, 4 x 3,5 m
Sezon fructe:
Iarnă
Interval de recoltare: 
1 Octombrie - 31 Octombrie
Utilizare: 

Se poate utiliza pentru consum proaspăt, uscare, plăcinte, sucuri. 

Polenizatori recomandați: