Eşti aici

Măr cu miez roșu

Calypso

Varietate de măr a căror fructe au nu doar pielița de culoare roșu intens, ci și miezul.

E un soi foarte rezistent la bolile comune ale mărului, necesitând mai puține tratamente decât alte soiuri sau chiar deloc. Dezvoltă o talie medie, nedepășind 2-2,5 metri înălțime.

Fructele sunt de mărime medie, cu dulce-gust acrișor, iar textura pulpei este asemănătoare cu cea a soiului Granny Smith. Se apreciază că fructele acestui soi au un conținut de antioxidanți cu 20-30% mai ridicat decât al altor soiuri.

Rezistă foarte bine la păstrare, chiar și până în luna martie, în beciuri.

Vezi opțiunile de cumpărare

Comenzi telefonice: 0761 033 279
Comenzi prin email: contact@zdravan.ro

  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Calypso (ghiveci)

Portaltoi: MM-106

Pomii sunt de anul III, pe rod și se livrează în ghivece. Astfel, pot fi plantați în curte oricând, chiar și pe timpul verii. 

198,00 Lei
Catalog:
Cod produs:
ZDV-774
Forma de prezentare:
ghiveci
Distanța de plantare: 
3x3
Sezon fructe:
Toamnă
Iarnă
Interval de recoltare: 
15 Septembrie - 15 Octombrie
Utilizare: 

Poate fi consumat ca atare, fiind foarte apetisant datorită înfățișării sale atipice. Utilizat în tarte, culoarea roșie a pulpei devine și mai intensă prins prelucrare termică.

Nu necesită polenizatori.