Eşti aici

Granny Smith

Soi australian, obținut în urmă cu mai bine de 150 ani, de vigoare mare.

Fructifică pe terminațiile ramurilor, puțin pretențios și cu rezistență foarte bună la boli și dăunători. Are nevoie de toamne lungi și călduroase pentru a produce fructe de calitate maximă.

Fructele sunt mari (aprox. 200g), sferice, cu pieliță groasă, de culoare verde-vibrant, cu puncte albe subcutanate, care fac acest soi inconfundabil. La cules sunt acoperite de pruină.

Pulpa este alb-verzuie, crocantă, acidulată.

Merele Granny Smith rezistă la păstrare 8-10 luni.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Granny Smith (ghiveci)

Portaltoi: MM-106

Pomii se livreaz[ ]n ghivece, sunt de anul IV și sunt pe rod. Pot fi transplantați în grădină și pe timpul verii sau mai pot fi păstrați în ghivece până în toamnă. Dacă se preferă, pomul poate fi păstrat chiar mai mulți ani în ghivece - de exemplu pe o terasă ori pe un balcon - unde va înflori și va fructifica, dacă va beneficia de o minimă îngrijire.

179,00 Lei

Granny Smith (coroană preformată)

Portaltoi: MM-106

Pomii sunt de anul IV, sunt pe rod, și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor înflori și vor produce fructe chiar din primul an după plantare.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Granny Smith (coroană preformată)

Portaltoi: MM-106

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor intra mai repede pe rod, chiar din primul an de la plantare, sigur din al doilea.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Granny Smith (ghiveci)

Portaltoi: MM-106

Pomii sunt de anul IV și au intrat pe rod. Pot fi transplantați în grădină și pe timpul verii sau mai pot fi păstrați în ghivece până în toamnă. Dacă se dorește, pomul poate fi păstrat chiar mai mulți ani în ghivece - de exemplu pe o terasă ori pe un balcon - unde va înflori și va fructifica, dacă va beneficia de o minimă îngrijire.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-448
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
5x5 m sau 5x4 m
Sezon fructe:
Iarnă
Interval de recoltare: 
15 Octombrie - 31 Octombrie
Utilizare: 

Granny Smith este un soi care se bucură de o simpatie deosebită, fiind probabil soiul cel mai „fotogenic”, fiind nelipsit din montajele artistice fotografice cu mere.
Este un soi preferat și pentru culoarea sa neobișnuită fiind preferat de copii, paradoxal, în dauna soiurilor roșii și galbene.
Merele Granny Smith sunt folosite intens în bucătărie și sunt excelente pentru diabetici, datorită conținutului scăzut de zahăr.

Polenizatori recomandați: