Eşti aici

Jonagold

Soi de vigoare medie, ce formează un unghi larg de deschidere al ramurilor, ceea ce uşurează lucrările de formare a coroanei. Rodeşte abundent şi constant.

Fructele sunt mari, de peste 225 grame, de formă ovosferică, discret costat (8-9 „coaste”), de culoare galben-verzui, pulverizat cu roșu-intens.

Pulpa este colorată galben-deschis, crocantă și suculentă. Gustul este perfect echilibrat, dulce și fin-acidulat, cu o aromă plăcută.

Fructul continuă să se maturizeze după cules, astfel că în luna decembrie coaja prezintă o peliculă uleioasă, care face inconfundabil acest soi.

Este un soi de iarnă foarte bun, ale cărui fructe, în condiții optime, pot fi păstrate până la opt luni după recoltare.

Epoca de recoltare: luna octombrie

Vezi opțiunile de cumpărare

Comenzi telefonice: 0761 033 279
Comenzi prin email: contact@zdravan.ro

 • Rădăcini libere, prindere mai bună
  Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
 • Fasonare profesională
  Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
 • Comezile multiple se cumulează
  Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Jonagold (coroană preformată)

Portaltoi: MM106

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor putea intra pe rod chiar din primul an după plantare.

28,00 Lei

Jonagold (vargă)

Portaltoi: MM-106 (vigoare medie)

Pomii se livrează cu rădăcină liberă, sub formă de vargă. Varga permite stabilirea înălțimii trunchiului viitorului pom, prin scurtarea acesteia, după plantare, la înălțimea dorită. Din faza de vargă se începe formarea palmetelor (coroanelor aplatizate).

19,00 Lei

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-526
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4 x 4 m, 4 x 3,5 m
Sezon fructe:
Iarnă
Interval de recoltare: 
1 Octombrie - 31 Octombrie
Utilizare: 

Gustul echilibrat, textura fină şi suculentă a pulpei îl recomandă pentru consumul proaspă, dar şi pentru utilizare într-o varietate nelimitată de reţete: sucuri, compot proaspăt, prăjituri etc.

Polenizatori recomandați:

 • Recoltare: 15 - 31 Oct

  Fuji

  20,00 Lei
  Stoc epuizat
 • Recoltare: 1 - 31 Oct

  Florina

  23,00 Lei
  Stoc epuizat