Eşti aici

Goldfinger

Un soi cu flori galbene, de mărime medie, cu număr mare de petale în boboc. La acest soi înflorirea nu se oprește deloc pe timpul verii, mai ales dacă beneficiază de un sol de calitate rezonabilă și nu suferă de secetă. 

O tulpină poate să aibă și 20-30 de flori, în diferite stadii de dezvoltare, de la flori în curs de scuturare, până la boboci abia urziți. 

Frunzele sunt de culoare verde-mat și creează un contrast superb cu florile. Puțin pretențios, foarte rar afectat de boli, este un soi excelent pentru cei care iubesc trandafirul galben.

Se poate cultiva atât în grădină, cât și în ghivece.

Planta este înmulțită prin altoire pe măceș, ceea ce-i conferă o vigoare și o rezistență deosebite.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, trandafirii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile trandafirilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți trandafirii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Goldfinger (rădăcini libere)

Plante deosebit de viguroase, calitare EXTRA, prindere garantată, înfloresc din primul an!

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Goldfinger

Goldfinger (ghiveci)

Trandafiri cu vârstă de 2 ani într-un ghiveci de 7 litri, prefertilizați cu îngrășământ profesional cu eliberare controlată, transplantare fără riscuri, prindere garantată 100%. Vor forma o tufă bogată, maiestuoasă. Pot fi transplantați în grădină chiar și vara și vor înflori fabulos chiar din primul an după plantare!

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Cod produs:
ZDV-628
Culoare:
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Diamentrul unei flori: 
7cm
Obținut prin: 
altoire
Înălțime: 
50cm
Diametru: 
40cm
Sezonul de înflorire: 
înflorire repetată
Parfum: 
intens
Rezistență la ger:
Foarte rezistent
Rezistență la boli:
Foarte rezistent