Eşti aici

Double Delight

Unul dintre cei mai cunoscuți și mai răspândiți trandafiri din lume. Nimeni nu ar putea spune la ce se referă exact numele său („îndoită încântare”): la contrastul de culori ori la combinația dintre cromatică și parfumul amețitor.

Bobocii au eleganța tipică teahibrizilor. Florile sunt crem-albe, în primă fază, după care apare o nuanță purpurie pe margini, ce acoperă în cele din urmă și în special în perioadele toride, întreaga spurafață a petalelor. Florile au dimensiuni mari și, de regulă, apar doar câte una în capătul tijelor lungi, robuste, spinoase. Tăiate, florile rezistă zile în șir în vaze. Este ușor de cultivat, în ciuda unei oarecari sensibilități la făinare și rugină.

O curiozitate legată de acest soi: purpuriul florilor este determinat de acțiunea razelor ultraviolete, motiv pentru care nu pot fi întâlnite două flori la fel. De asemenea, în cazul în care acest trandafir este crescut în sere închise, unde sticla filtrează razele ultraviolete, florile rămân albe.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, trandafirii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile trandafirilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți trandafirii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Double Delight (ghiveci)

Trandafirii în ghivece se prind 100% și înfloresc fabulos, chiar din primul an. Pot fi plantați în grădină chiar și pe timpul verii!

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Double Delight (rădăcini libere)

Plante deosebit de viguroase, calitare EXTRA, prindere garantată, înfloresc din primul an!

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Cod produs:
ZDV-325
Culoare:
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Diamentrul unei flori: 
8cm
Obținut prin: 
altoire
Înălțime: 
80cm
Diametru: 
50cm
Sezonul de înflorire: 
înflorire repetată
Parfum: 
foarte intens
Rezistență la ger:
Foarte rezistent
Rezistență la boli:
Rezistență bună