Eşti aici

Cardinal

Un soi de măr pe cât de arătos, pe atât de gustos! Vigoarea este mică spre medie şi se pretează foarte bine pentru coroane aplatizate (gard fructifer) sau pitice. Maturarea fructelor are loc după jumătatea lunii august.

Pieliţa fructului este apetisantă, purpuriu-tigrată. Pulpa este albă, suculentă, dulce şi făinoasă, foarte deosebită de textura obişnuită a merelor de toamnă.

Se numără printre pomii cei mai rezistenţi la boli, iar dăunătorii nu manifestă preferinţe speciale pentru acest soi.

După cules, fructele mai pot fi păstrate doar 2-3 săptămâni. Merele de vară sunt considerate de unii a fi chiar mai sănătoase decât cele de toamnă.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Cardinal (coroană preformată)

Portaltoi: MM-106

Pomii sunt de anul IV, sunt pe rod, și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor înflori și vor produce fructe chiar din primul an după plantare.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Cardinal (ghiveci, coroană preformată)

Portaltoi: MM-106

Pomii sunt de anul IV și se livrează în ghivece, cu coroană preformată. Într-un ghiveci de 12-15 litri poate fi păstrat pe terasă ori balcon minim 5 ani. Dacă este transplantat în curte, prinderea este 100% garantată. Intră pe rod în primul an de la plantare, cel târziu în al doilea.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-419
Forma de prezentare:
ghiveci
Distanța de plantare: 
4x4 m sau 4x3,5 m
Sezon fructe:
Vară
Interval de recoltare: 
10 August - 20 August
Utilizare: 

Fiind un soi de vară, timpuriu, este un deliciu consumat ca atare, însă fructele sunt la fel de bune şi în prăjituri sau chiar pentru ţuică (datorită conţinutului ridicat de zahăr).

Polenizatori recomandați: