Eşti aici

Cardinal

Soi semiviguros, foarte răspândit, cu fructe mari (140 g și chiar mai mari dacă se face rărirea), sferice, cu pieliță groasă, galben-aurie pe partea umbrită și cu pere roşu-carmin pe partea însorită (cea mai mare parte din suprafață).

Produce abundent, este rezistent la făinare și potrivit de rezistent la afide.

Pulpa fructului este galbenă, cu fine infiltraţii roşii sub pieliţă, mediu de consistentă, suav aromată, foarte gustoasă și se deslipește ușor de pe sâmbure,.

Recoltarea se face în prima parte a lunii iulie.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Cardinal (ghiveci)

Portaltoi: corcodus

Pomii sunt de anul IV și se livrează în ghiveci, astfel că pot și plantați în grădină fără niciun risc de neprindere. Rodesc bogat chiar din primul an!

178,00 Lei

Cardinal (coroană preformată)

Portaltoi: piersic franc

Pomii sunt de anul IV și se livrează cu rădăcină liberă și cu coroană preformată. Astfel, pomii vor intra pe rod chiar din primul an de la plantare.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Cardinal (vargă)

Portaltoi: piersic franc

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, sub formă de vargă. Varga permite stabilirea înălțimii trunchiului viitorului pom, prin scurtarea acesteia, după plantare, la înălțimea dorită. 

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-371
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4x3,5 m sau 4x3 m
Sezon fructe:
Vară
Interval de recoltare: 
1 Iulie - 10 Iulie
Utilizare: 

Un soi foarte bun pentru consum proaspăt, dar şi pentru compot sau nectar.
 

Nu necesită polenizatori.