Eşti aici

Ines Sastre

„Ines Sastre” este un urcător cu o înfăţişare neobişnuită, datorită florilor ce apar în buchete de 5-15 inflorescenţe, cu petale vărgate, ce alternează albul cu purpuriul.

Spre deosebire de alte soiuri, nu veţi găsi niciodată două flori identice pe o tufă de „Ines”. Fiecare floare prezintă o combinaţie zebrată unică de alb şi purpuriu. În timp ce albul rămâne neafectat, purpuriul tinde să vireze spre roz în perioadele de caniculă şi spre tonuri mai dense toamna şi în prima parte a verii.

De asemenea, în condiţii de căldură are o creştere mai mare, iar în condiţii de răcoare, o creştere uşor mai redusă. Înfloreşte continuu şi abundent, mai ales dacă este bine udat şi ajutat cu fertilizatori pentru plante cu flori. Înflorirea abundentă este un atu deosebit pentru un urcător, având, astfel, o valoare decorativă excepţională. După cum se vede şi în imagea alăturată.

Plantele sunt obţinute prin altoire, fapt care le amplifică vigoarea, rezistenţa şi le prelungeşte durata de viaţă.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, trandafirii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile trandafirilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți trandafirii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Ines Sastre (Rădăcini libere)

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Cod produs:
ZDV-328
Culoare:
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Diamentrul unei flori: 
9cm
Obținut prin: 
altoire
Înălțime: 
200cm
Diametru: 
100cm
Sezonul de înflorire: 
înflorire repetată
Parfum: 
slab
Rezistență la ger:
Foarte rezistent
Rezistență la boli:
Foarte rezistent