Eşti aici

Untoasă Hardy

Păr de toamnă franţuzesc, cunoscut de 200 de ani, cu vigoare medie, coroană cu tendință ascuţit-piramidală.

Fructele sunt de mărime mijlocie (150-200g) și formă ovoidală alungită, cu o savoare excepțională! Coaja este de culoare gri-gălbuie la maturitate și dă fructului un aspect foarte apetisant.

Pulpa este alb-verzuie, untoasă, consistentă și zemoasă, cu o acidulare foarte plăcută, „vinurie”.

Fructele se recoltează la sfârșitul lunii septembrie. În funcțiile de condițiile de depozitare, se pot păstră și peste 2 luni de la recoltare.

Vezi opțiunile de cumpărare
 • Rădăcini libere, prindere mai bună
  Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
 • Fasonare profesională
  Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
 • Comezile multiple se cumulează
  Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Untoasă Hardy (coroană preformată)

Portaltoi: păr franc

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii pot intra mai repede pe rod cu un an.

27,00
 • 1 - 4 bucăți: 27,00/bucată
 • 5 - 9 bucăți: 26,00/bucată
 • Mai mult de 10 bucăți: 25,00/bucată

Untoasă Hardy (ghiveci)

Portaltoi: gutui

Pomii sunt de anul V, cu coroană preformată, în ghiveci și, cel mai probabil, vor intra pe rod chiar în anul următor. Pot fi transplantați în grădină și pe timpul verii sau mai pot fi păstrați în ghivece până în toamnă. Dacă se dorește, pomul poate fi păstrat chiar mai mulți ani în ghivece - de exemplu pe o terasă ori pe un balcon - unde va înflori și va fructifica, dacă va beneficia de o minimă îngrijire.

148,00

Untoasă Hardy (vargă)

Portaltoi: păr franc

Pomii se livrează cu rădăcină liberă, sub formă de vargă. Varga permite stabilirea înălțimii trunchiului viitorului pom, prin scurtarea acesteia, după plantare, la înălțimea dorită. Din faza de vargă se începe formarea palmetelor (coroanelor aplatizate).

23,00

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Untoasă Hardy (coroană preformată)

Portaltoi: gutui

Pomii sunt de anul III și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor intra mai repede pe rod, chiar din primul an de la plantare, sigur din al doilea.

23,00

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-548
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4x3,5 m sau 4x3 m
Sezon fructe:
Toamnă
Interval de recoltare: 
20 Septembrie - 30 Septembrie
Utilizare: 

Perele Untoasa Hardy, consumate proaspete, oferă o dulceaţă care creează un contrast foarte plăcut faţă de fructul dominant al sezonului: mărul. Fermitatea pulpei le recomandă şi pentru prăjituri, compot, salate etc.

Polenizatori recomandați: