Eşti aici

Westerland

Westerland

Un trandafir de modă veche, cu o istorie de peste 50 ani. Are o sănătate de fier, fiind practic imun la boli. Iernile, oricât de geroase ar fi, nu ridică probleme acestui soi.

Lăsată în voia ei, tufa manifestă comportamentul unui trandafir urcător, fiind foarte potrivit pentru pergole sau stâlpi florali. Dacă după fiecare val de înflorire tijele florale sunt scurtate la 4-5 ochi, va manifesta un comportament tipic trandafirilor tip tufă. 
 
Înflorește în buchete, pe toată durata verii. Florile au 11-12 cm diametru, până la 30 petale. Prezintă un parfum intens și sunt de culoarea caiselor coapte, cu tendințe degrade. Dacă florile trecute sunt îndepărtate, planta va emite în scurt timp alți boboci florali. 

Planta este înmulțită prin altoire pe măceș, ceea ce-i conferă o vigoare și o rezistență deosebite.

Vezi opțiunile de cumpărare

Comenzi telefonice: 0761 033 279
Comenzi prin email: contact@zdravan.ro

  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, trandafirii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile trandafirilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți trandafirii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Westerland

Westerland (ghiveci)

Trandafiri de 2 ani în ghivece de 7 litri, prefertilizați cu îngrășământ profesional cu eliberare controlată; transplantare fără riscuri, chiar și vara, prindere garantată 100%. Înfloresc fabulos chiar din primul an după plantare! 

109,00 Lei

Westerland (rădăcini libere)

Plante deosebit de viguroase, calitare EXTRA, prindere garantată, înfloresc din primul an!

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Cod produs:
ZDV-546
Culoare:
Forma de prezentare:
ghiveci
Diamentrul unei flori: 
12cm
Obținut prin: 
altoire
Înălțime: 
200cm
Diametru: 
80cm
Sezonul de înflorire: 
înflorire repetată
Parfum: 
foarte intens
Rezistență la ger:
Foarte rezistent
Rezistență la boli:
Foarte rezistent