Eşti aici

Pink Peony

Superb trandafir urcător, care te duce imediat cu gândul la tablourile bucolice de factură romantică, la vremuri în care lumea era mai așezată și oamenii mai tihniți!

Floarea, de 7-8 cm diametru, cu aspectul său de bujor tocmai înflorit, e de o frumusețe răpitoare! Un crem cu o vagă sugestie de roz la baza petalei, care se amplifică spre margini devenind roz-carmin.

Bobocul are petale cărnoase, 60-70 la număr, dar care prin dispunerea lor în rozetă creează impresia că-s mult mai multe. Florile apar din mai până în octombrie, în buchete, pe vârful lăstarilor, cu o înflorire colosală în mai!

Creșterea tufei este viguroasă, putând depăși chiar și 3 metri. Rezistă foarte bine la secetă, florile nu se deteriorează la ploaie, iar bolile specifice trandafirului foarte, foarte rar se manifestă pe acest soi. În rezumat: un trandafir urcător de excepție, care în mod sigur va deveni un punct de atracție în grădină.

Este înmulțit prin altoire pe măceș, ceea ce îi amplifică strălucirea și sănătatea.

 

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, trandafirii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile trandafirilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți trandafirii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Pink Peony (ghiveci)

Trandafirii în ghivece se prind 100% și înfloresc fabulos, chiar din primul an. Plante extra, cu vârsta de 2 ani, plantate în ghivece mari, de 7 litri, care vor forma tufe superbe! Pot fi plantați în grădină chiar și pe timpul verii! 

119,00 Lei

Pink Peony (rădăcini libere)

Plante deosebit de viguroase, calitare EXTRA, prindere garantată, înfloresc din primul an!

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Cod produs:
ZDV-480
Culoare:
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Diamentrul unei flori: 
11cm
Obținut prin: 
altoire
Înălțime: 
250cm
Diametru: 
180cm
Sezonul de înflorire: 
înflorire repetată
Parfum: 
foarte intens
Rezistență la ger:
Foarte rezistent
Rezistență la boli:
Foarte rezistent