Eşti aici

Hedelfinger

Soi de cireș foarte productiv, vechi de peste 200 de ani, răspândit în toată lumea datorită vivacității sale deosebite și a calității fructelor. Hedelfinger este unul dintre soiurile cu rezistență de campion la ger și, la fel ca alte soiuri vechi, este viguros, longeviv, numărându-se printre pomii care se lasă moștenire de la o generație la alta. 

Înflorește târziu, asigurând o recoltă bună chiar și în anii cei mai nefavorabili cireșului, cu înghețuri târzii. Fructifică în special pe buchete de mai, ceea ce simplifică operațiile de tăiere, putând fi făcute de oricine, cu minimum de documentare. (Buchetul de mai este formațiunea de rod a cireșului cel mai ușor de identificat.)

Cireașa este de mărime medie spre mare (6,5 - 7,5 g), de culoare roșu-rubin la maturare, tinzând spre înnegrire la supramaturare. Pulpa este fermă (pietroasă), suculentă, dulce, cu acidulare armonioasă. Fructele nu crapă nici în anii cei mai ploioși. 

Vezi opțiunile de cumpărare

Comenzi telefonice: 0761 033 279
Comenzi prin email: contact@zdravan.ro

 • Rădăcini libere, prindere mai bună
  Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
 • Fasonare profesională
  Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
 • Comezile multiple se cumulează
  Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Hedelfinger (coroană preformată)

Portaltoi: mahaleb

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă și matricea coroanei gata formată. Astfel, pomii vor intra pe rod cu un an mai repede.

26,00
 • 1 bucată: 26,00/bucată
 • 2 - 5 bucăți: 24,00/bucată
 • 6 - 9 bucăți: 23,00/bucată
 • Mai mult de 10 bucăți: 22,00/bucată

Hedelfinger (vargă)

Portaltoi: mahaleb

Pomii se livrează cu rădăcină liberă, sub formă de vargă. Varga permite stabilirea înălțimii trunchiului viitorului pom, prin scurtarea acesteia, după plantare, la înălțimea dorită. Din faza de vargă se începe formarea palmetelor (coroanelor aplatizate).

22,00

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-517
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
5x5 m
Sezon fructe:
Vară
Interval de recoltare: 
25 Iunie - 10 Iulie
Utilizare: 

O excelentă cireașă, la fel de bună pentru consum proaspăt, cât și ca materie primă pentru diferite rețete.

Polenizatori recomandați: