Eşti aici

Rose de Rescht (trandafir de dulceaţă)

Un trandafir despre care se spune că a fost descoperit în Persia (Iranul de astăzi), în veacul al XIX-lea. Florile apar din boboci perfect sferici, având petale purpurii, mai deschise în mijlocul verii şi mai închise după trecerea caniculei ori în microclimate mai răcoroase. Florile sunt grupate în buchete de 3-7 exemplare, pe ramuri scurte.

Parfumul acestor flori este absolut fabulos, făcându-l perfect pentru dulceţuri, siropuri, uleiuri ori alte produse tipice. Un avantaj deosebit pentru utilizările practice ale acestui soi este înflorirea abundentă, mai ales dacă primeşte primăvara tăieri corecte, iar florile sunt recoltate de îndată ce ating maturitatea.

Plantele sunt obţinute prin altoire, fapt care le asigură o vigoare şi o rezistenţă deosebite.

Vezi opțiunile de cumpărare
 • Rădăcini libere, prindere mai bună
  Cu excepția celor în ghivece, trandafirii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
 • Fasonare profesională
  Rădăcinile trandafirilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți trandafirii din cutie și îi plantați!
 • Comezile multiple se cumulează
  Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Rose de Rescht (trandafir de dulceaţă) (ghiveci)

Trandafirii calitate extra, în ghivece mari, de 7 litri. Se prind 100% și înfloresc fabulos, chiar din primul an după plantare! Pot fi transplantați din ghiveci în grădină, fără riscuri, chiar și pe timpul verii! 

129,00 Lei
 • 1 bucată: 129,00 Lei/bucată
 • Mai mult de 2 bucăți: 99,00 Lei/bucată

Rose de Rescht (trandafir de dulceaţă) (rădăcini libere)

Plante deosebit de viguroase, calitare EXTRA, prindere garantată, înfloresc din primul an!

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Cod produs:
ZDV-329
Culoare:
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Diamentrul unei flori: 
7cm
Obținut prin: 
altoire
Înălțime: 
80cm
Diametru: 
40cm
Sezonul de înflorire: 
înflorire repetată
Parfum: 
foarte intens
Rezistență la ger:
Foarte rezistent
Rezistență la boli:
Foarte rezistent