Eşti aici

trandafiri roz

Queen Elisabeth

Soi vechi de mai bine de jumătate de secol care, datorită calităților sale excepționale, continuă să împodobească grădinile cu frumusețea sa diafană.

Ceea ce impresionează, mai întâi, la acest soi este alura sa distinctivă, o grație aparte, cum nu se mai găsește la alte soiuri. Asta probabil din cauză că înflorește ca o floribundă, dar tijele florilor sunt zvelte ca ale unui teahibrid.

Florile sunt roz, cu o simetrie elegantă, au 38 - 40 petale și apar, de regulă, singure pe capătul tijelor, însă tijele principale tind să formeze ramificații, cu alte flori la capete. Acest habitus permite folositea acestui soi pentru obținerea de flori tăiate, dacă se aplică lucrarea de bobocire.

Înflorește din mai până toamna târziu, când cade prima brumă serioasă.

Frunzișul este verde-închis, lucios, chiar „pielos” am putea spune, creând un fond formidabil pentru flori!

Înălțimea medie a tufei este de 1,5 metri, dar dacă planta este bine hrănită, iar după înflorire tijele florilor trecute nu se scurtează, ci doar li se rupe fructul, până toamna poate atinge și 2,5 metri.

Este un soi cu o rezistență de fier la gerul iernii și practic imun la boli.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, trandafirii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile trandafirilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți trandafirii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

trandafiri roz

Queen Elisabeth (rădăcini libere)

Plante deosebit de viguroase, calitare EXTRA, prindere garantată, înfloresc din primul an!

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Queen Elisabeth (ghiveci)

Trandafirii în ghivece, cu vârstă de 2 ani, prefertilizați cu îngrășământ profesional cu eliberare controlată, transplantare fără riscuri, prindere garantată 100%. Înfloresc fabulos chiar din primul an după plantare!

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Cod produs:
ZDV-531
Culoare:
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Diamentrul unei flori: 
10cm
Obținut prin: 
altoire
Înălțime: 
200cm
Diametru: 
75cm
Sezonul de înflorire: 
înflorire repetată
Parfum: 
intens
Rezistență la ger:
Foarte rezistent
Rezistență la boli:
Foarte rezistent