Eşti aici

Nectarin pitic

Soi de nectarin pitic, probabil cel mai pitic. Atinge o înălţime maximă de 1,5 m, la 8-10 ani. Dacă nu este controlat din tăieri, formează o tufă, ce trebuie susţinută cu un tutor fixat lângă tulpina principală, altfel existând riscul frângerii sub greutatea rodului. Dacă este format corect, poate lua înfăţişarea unui pomuşor de tot dragul!

Acest soi este, pe cât de mic, pe atât de voinic când vine vorba de rod. Întrucât are tendinţa de supraîncărcare, se recomandă rărirea fructelor când sunt cât o alună. Fructele sunt de mărime medie spre mare, deosebit de gustoase şi aspectoase. Pulpa este fină, aromată, cremoasă şi nu se lipeşte de sâmbure.

Este excelent pentru spaţiile strâmte - dar însorite - din curţile de la oraş. Dată fiind talia sa redusă, este foarte potrivit pentru plantarea în gazon, cu un efect decorativ deosebit.

Plantat într-un ghiveci de 10 litri, poate fi o adevărată încântare, într-un balcon bine luminat, şi o sursă de fructe adevărate, sănătoase.

Fructele ating maturitatea la jumătatea lunii iulie.

Vezi opțiunile de cumpărare

Comenzi telefonice: 0761 033 279
Comenzi prin email: contact@zdravan.ro

  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Nectarin pitic (ghiveci, an IV)

Portaltoi: zarzăr

Pomii sunt de anul IV, cu coroană preformată și se livrează la ghiveci. Întrucât se livrează la ghiveci, se pot planta în grădină în orice moment al verii ori pot fi păstrați chiar în ghiveci. 

179,00 Lei

Nectarin pitic (ghiveci, an III)

Portaltoi: zarzăr

Pomii sunt de anul III, cu coroană preformată, pe rod și se livrează la ghiveci. Pot fi transplantați în curte chiar și pe timpul verii.

169,00 Lei

Nectarin pitic (coroană preformată)

Portaltoi: zarzăr

Pomii se livrează cu rădăcină liberă și cu coroană preformată. Rodesc chiar și din primul an de la plantare.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-599
Forma de prezentare:
ghiveci
Distanța de plantare: 
2x1,5 m
Sezon fructe:
Vară
Interval de recoltare: 
15 Iulie - 31 Iulie
Utilizare: 

Nectarinele acestui soi sunt de nota 10! La acest soi merită subliniată şi funcţia decorativă.

Nu necesită polenizatori.