Eşti aici

Summit

Soi cu fructe de culoare roşu închis, cordiforme (formă de inimă), cu gust foarte bun, dulce aromat şi suculent. Fructul este gigantic, de peste 3 cm diametru şi de 8-10 grame. În raport cu fructul, sâmburele este foarte mic. Pulpa este semicrocantă şi nu este lipită de sâmbure. Rezistă bine la crăpare, chiar şi în anii ploioşi.

Are nevoie de polenizator, motiv pentru care e bine să mai aibă cireşi din alte soiuri prin preajmă.

Fructele ating maturitatea la jumătatea lunii iunie.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Summit (coroană preformată)

Portaltoi: mahaleb

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor intra cu 1 an mai repede pe rod.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Summit (vargă)

Portaltoi: mahaleb

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, sub formă de vargă. Varga permite stabilirea înălțimii trunchiului viitorului pom, prin scurtarea acesteia, după plantare, la înălțimea dorită. 

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-374
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
5x5 m sau 5x4,5 m
Sezon fructe:
Vară
Interval de recoltare: 
10 Iunie - 25 Iunie
Utilizare: 

Probabil sunt cele mai arătoase cireşe dulci, primele la care îţi fug ochii când ajungi la piaţă! Sunt atât de frumoase şi de bune, încât prima opţiune este pentru servire în stare proaspătă, iar ce mai rămâne poate fi folosit la sucuri, dulceaţă etc.

Polenizatori recomandați: