Eşti aici

Kordia

Soi de vigoare mare, cu fructe dulci, suculente, deosebit de aromate, de dimensiuni foarte mari (aprox. 9 grame). Rodeşte bogat.

La maturitate fructele sunt purpuriu-închis, aproape negre. Cireşele Kordia sunt considerate „cele mai negre” cireşe dulci.

Kordia are o rezistenţă foarte bună la boli şi ger. Pentru a produce fructe la maximă capacitate, atât calitativ cât şi cantitativ, are nevoie de un sol de calitate, cu umiditate bună.

Kordia este parţial autofertil, însă primeşte polen de la majoritatea soiurilor de cireş.

Cele mai bune rezultate se obţin dacă tăierile se fac timpuriu, adică după 25 august.

Epoca de coacere a fructelor este în prima parte a lunii iulie.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Kordia (ghiveci)

Portaltoi: mahaleb

Pomii sunt de anul IV, cu coroană preformată și se livrează în ghivece, putând fi, astfel, plantați oricând în grădină. Foarte probabil să intre pe rod chiar din acest an, sigur în anul următor.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Kordia (vargă)

Portaltoi: mahaleb

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, vor intra pe rod cu un an mai devreme.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Kordia (coroană preformată)

Portaltoi: mahaleb

Pomii sunt de anul IV, cu coroană preformată și se livrează cu rădăcină liberă, toamna și primăvara, în sezonul optim de plantare. Pomii pot intra pe rod la 1-2 ani de la plantare.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-667
Forma de prezentare:
ghiveci
Distanța de plantare: 
5x5 m sau 5x4,5 m
Sezon fructe:
Vară
Interval de recoltare: 
1 Iulie - 10 Iulie
Utilizare: 

Cireşele Kordia sunt un etalon de savoare pentru cireşele de vară. Sunt excelente servite ca atare, mai ales dacă au fost răcite sub un jet de apă rece sau chiar la frigider. Din ele iese şi o excepţională dulceaţă!

Polenizatori recomandați: