Eşti aici

Williams roşu

Soi de vară, cu fruct mijlociu sau mare, a cărui culoare, în funcție de condițiile climatice, variază între galben-roșiatic și roșu brun.

Coaja este ondulată, iar pulpa zemoasă, parfumată, dulce acrișoară, grozav de gustoasă. Unii spun că e para de vară etalon.

Pomul are o coroană aplatizată, de vigoare mijlocie-mică.

Fructele ating maturitatea în primele zile ale lui septembrie, la o săptămână după soiul Williams. Mai pot fi păstrate 30-60 zile, după recoltare.

Soi rezistent la secetă.

Vezi opțiunile de cumpărare

Comenzi telefonice: 0761 033 279
Comenzi prin email: contact@zdravan.ro

 • Rădăcini libere, prindere mai bună
  Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
 • Fasonare profesională
  Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
 • Comezile multiple se cumulează
  Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Williams roşu (vargă)

Portaltoi: păr franc

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, sub formă de vargă. Varga permite stabilirea înălțimii trunchiului viitorului pom, prin scurtarea acesteia, după plantare, la înălțimea dorită. Din faza de vargă se începe formarea palmetelor (coroanelor aplatizate).

23,00  LEI
 • 1 bucată: 23,00  LEI/bucată
 • 2 - 5 bucăți: 22,00  LEI/bucată
 • Mai mult de 6 bucăți: 21,00  LEI/bucată

Williams roșu (coroană preformată)

Portaltoi: franc

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii pot intra mai repede pe rod cu un an.

29,00  LEI
Catalog:
Cod produs:
ZDV-355
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4x3,5 m sau 4x3 m
Sezon fructe:
Toamnă
Interval de recoltare: 
1 Septembrie - 10 Septembrie
Utilizare: 

Deşi încadrată la perele de toamnă, Williams roşu este un ecou al perelor de vară, ce se coc la începutul lui septembrie. Foarte potrivite pentru a fi mâncate proaspete, dar şi pentru prepararea nectarului de pere.
 

Nu necesită polenizatori.