Eşti aici

Florina

Soi de vigoare mare, rezistent la rapăn.

Fructele au un aspect foarte atrăgător, de mărime variabilă (150-180 g), sferic turtite. Culoarea fructelor este roșie-deschisă, cu puncte albicioase, ca niște pistrui, pe toată suprafața. De asemenea, este acoperit cu o pruină care îi dă o eleganță deosebită.

Pulpa este suculentă, dulce, foarte aromată, cu o textură crocantă, aparte. La supracoacere pulpa devine făinoasă.

Fructele sunt bune de cules spre sfârșitul lunii octombrie.

Fructele rezistă foarte bine la păstrare, până în luna martie.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Florina (coroană preformată)

Portaltoi: MM-106

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii pot intra mai repede pe rod cu un an.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Florina (vargă)

Portaltoi: MM-106

Pomii se livrează cu rădăcină liberă, sub formă de vargă. Varga permite stabilirea înălțimii dorite a trunchiului, prin scurtarea acesteia după plantare. Din faza de vargă se începe pentru formarea coroanelor aplatizate.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Florina (coroană preformată)

Portaltoi: M106

Pomii sunt de anul III și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor intra mai repede pe rod, chiar din primul an de la plantare, sigur din al doilea.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Florina (coroană preformată, în ghiveci)

Portaltoi: MM-106

Pomii sunt pe rod, de anul IV și se află în ghiveci. Pot fi transplantați în grădină și pe timpul verii sau mai pot fi păstrați în ghivece până în toamnă. Dacă se dorește, pomul poate fi păstrat chiar mai mulți ani în ghivece - de exemplu pe o terasă ori pe un balcon - unde va înflori și va fructifica, dacă va beneficia de o minimă îngrijire. Se livrează în orice moment al anului.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-554
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4x4 m
Sezon fructe:
Toamnă
Interval de recoltare: 
1 Octombrie - 31 Octombrie
Utilizare: 

Gustul excepţional, dulceaţa deosebită dar, mai ales, înfăţişarea sa, îl recomandă în mod deosebit pentru consum proaspăt. Iarna, când afară viscoleşte, acest măr aşezat pe o fructieră îţi poate induce un straniu sentiment de bucurie.

Polenizatori recomandați: