Eşti aici

Conference

Soi de toamnă, de vigoare mijlocie, cu intrare timpurie pe rod (anul 2-3 de la plantare) şi productivitate mare. Este rezistent la ger şi nu are nevoie de polenizatori.

Fructul este mijlociu spre mare, cu formă tipică de pară, cu coaja verde-gălbui, uneori slab rumenit pe partea expusă la soare.

Are o pulpă crocantă, imediat după cules, de culoare alb-gălbuie, suculentă, dulce-aromată, fin acidulată.

Se recoltează la sfârşitul lunii septembrie şi se poate păstra până în decembrie.

Vezi opțiunile de cumpărare
  • Rădăcini libere, prindere mai bună
    Cu excepția celor în ghivece, pomii noștri se livrează cu rădăcină liberă (neambalată). Asta înseamnă că rădăcinile nu mai trebuie reduse pentru a încăpea în punga de ambalare, prinderea va fi mai ușoară și dezvoltarea mai bună. În faza de transplantare e important să reducem cât mai puțin din rădăcini.
  • Fasonare profesională
    Rădăcinile pomilor cumpărați de la noi sunt fasonate și gata pregătite pentru plantare. Doar scoateți pomii din cutie și îi plantați!
  • Comezile multiple se cumulează
    Pe timpul verii puteți adăuga oricâte comenzi. Înainte de livrare acestea se cumulează și se expediază cu un singur colet.

Opțiuni de cumpărare

Conference (Rădăcini libere)

Portaltoi: gutui

Pomii sunt de anul II și se livrează cu rădăcină liberă, sub formă de vargă. Varga permite stabilirea înălțimii trunchiului viitorului pom, prin scurtarea acesteia, după plantare, la înălțimea dorită. Din faza de vargă se începe formarea palmetelor (coroanelor aplatizate).

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Conference (coroană preformată)

Portaltoi: gutui

Pomii sunt de anul IV, sunt pe rod, și se livrează cu rădăcină liberă, cu coroană preformată. Astfel, pomii vor înflori și vor produce fructe chiar din primul an după plantare.

Stoc epuizat

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

Catalog:
Cod produs:
ZDV-352
Forma de prezentare:
rădăcini libere
Distanța de plantare: 
4x3,5 m sau 4x3 m
Sezon fructe:
Toamnă
Interval de recoltare: 
20 Septembrie - 30 Septembrie
Utilizare: 

Echilibrul gustativ o recomandă atât pentru consum proaspăt, cât şi în prăjituri şi chiar în friptura de porc (dacă nu se termină până la Crăciun!).

Nu necesită polenizatori.