Eşti aici

Blanc Queen Elisabeth

22.00 LEI
Stoc epuizat
  • 1 - 2 bucăți: 22.00 LEI/bucată
  • 3 - 4 bucăți: 20.00 LEI/bucată
  • Mai mult de 5 bucăți: 18.00 LEI/bucată

Doresc să fiu anunţat când acest produs este disponibil.

O variație alb-imaculată a mai cunoscutului „Queen Elisabeth” (cu flori roz). Tufa are un potențial de creștere neobișnuit, tijele putând atinge toamna până la 3 metri, dacă după fiecare val de înflorire nu se scurtează și tijele, ci doar se rup florile trecute. Acest aspect e foarte important atunci când e plantat în locuri în care se dorește scoaterea sa în evidență ori chiar ca o perdea de discreție. Dacă este plantat în combinație cu un trandafir roșu, contrastul va fi uimitor!

Tijele sunt viguroase cu un raport elegant între lungimea și grosimea tijei. Pe tije apar puțin ghimpi. Frunzele sunt verde-închis, mai degrabă mate decât lucioase.

Florile apar în buchete de câteva flori pe capătul tijelor având o înfățișare pe care unii au considerat că nu e specifică nici trandafirilor floribunda, dar nici teahibrizilor. Din acest motiv s-a creat o clasă nouă (parțial recunoscută), grandiflora.

Florile sunt de mărime medie, alb-imaculate, uneori cu vagi sugestii roz. În funcție de momentul zilei, parfumul este mai slab sau mai intens. Înflorirea se produce de la sfârșitul lui mai până toamna târziu, la venirea primei brume groase.

Plantele sunt înmulțite prin altoire pe măceș, ceea ce imprimă acestui trandafir o sănătate și o vigoare deosebite.

Cod produs:
ZDV-477
Forma de prezentare:
Rădăcini libere
Diamentrul unei flori: 
12cm
Obținut prin: 
altoire
Înălțime: 
250cm
Diametru: 
70cm
Sezonul de înflorire: 
înflorire repetată
Parfum: 
foarte intens
Rezistență la ger:
Foarte rezistent
Rezistență la boli:
Foarte rezistent